2777
2789
خدا حفظش کن نیلای قشنگ شمارو🥰

فدات شم مهربون💋😍

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما دوسش داری...من میگم بزارم گناه داره

خود اسمش خوبه. ولی یه پسری هست اطرافمون یه پسر تپل و بی خاصیته من واقعا یاد اون میفتم اعصابم خورد میشه.

حالا اسمایی که خودم دوست دارم مدام تکرار میکنم که خوشش بیاد

اسم‌پسر سوزان روشن هم ایدینه

نمیشناسم .حالا بنظر شما کدوم قشنگتره

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
خود اسمش خوبه. ولی یه پسری هست اطرافمون یه پسر تپل و بی خاصیته من واقعا یاد اون میفتم اعصابم خورد می ...

چ مثل منی ..من تو خونه آیهان صداش میکنم بلکه از خرشیطون پایین بیاد

😂😂😂😂خودم ک بین آیهان ایدین گیر کردم ..شوهرمم اونو گفت دیگ کلا گیج شدم

آیهان خیلی قشنگه و جدید

رهگذریم و دنیا از آن ما نیست …!                                                   سعی کن جوری زندگی کنی که زمانی که نام مهربان می آید یاد تو بیافتند . برای شادی روح خواهرم و شادی دلم اگه دوست داشتی لطف کن و یه صلوات بفرست 🫀

بیشتر ببینید
یاده نتانیاهو میوفتم😂

😂😂😂😂خودشم میگه اتفاقا..ولی من میگم تو برا مسخره بازی این اسمو میگی میگه نبخدا خوشم میاد

نذار لطفا اسامی قشنگ زیاده مثل : رادین به معنای جوانمرد راستین رایان

مرسی از نظرت ..چی بگم والا خودمم اسم انتخاب کرد ولی گیر کزدم