2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همش عجیبه

"خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

میشه درموردش بگی من نمیدونم

یه زنه الویه سابیده بود اونجاش شوهرش هم با نون خورده بود

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

عروس شون لازانیا پخته بود مادرشوهره باردار بوده خواهر شوهرم پدرشوهرم ریخته بودن تو حیاط داد میزدن لا ...

استارتر ماکارونی ولازانیا یه کاربر بود کاملا مشخص بود عمدا این تاپیکارو می زنه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بیشتر ببینید

همین امروز زنه تاپیک زده بود با نامزدم اومدیم مسافرت با خانوادم بعد نامزدم خواب بود رفتم گفتم دلم محبت میخوام گفته برو حوصلتو ندارم باز این رفته این دفعه خر و پف شوهره رفته بالا اومده بالا سرش گفته من بغل میخوام شوهرشم عصبانی شده بیدار شده گفته گمشو و گذاشته رفته بیرون اینم پیام داده شوهره هم فحش داده اومده اینجا تاپیک زده مسافرتو شوهرم بهم زهر کرد