2777
2789
عنوان

چقد همه دخترا خوشگل شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه عملی شدن بابا.یکی از اقوامم ۴۵ سالشه رفته بوتاکس و ژل لب و فیلر شقیقه و زیر چشم زده بیست سال جوو ...

واااایی حرفتو قبول دارممم پول تو همچی تاثیر داره

بعضیا انقد بوتاکس کردن اصن پیر نمیشن🫠😂

رِسَد‌ آدَمی بِه جایی کِه بِجُز خُدا نَبینَد...

دیروز دوستمو دیدم که خیلی قبلا چهره ش معمولی بود ولی عمل کرده باید میدیدی چقد قشنگ شده واقعا نمیشه ت ...

واییی خوشبحالششش

چه عملایی کرده؟

دقیقا ما دیگه به چشم نمیاییم🥲😂

عین مادر شوهر من بخدا قیافش شبیه سمندونه که روسری سرش کنه اونوقت میگه من از همه ی عروسام سرترم همه م ...

مادرشوهرت چه اعتماد بنفسی داره واقعا خوشبحالش، کاش خدا حداقل یا پول میداد بهمون یا اعتماد بنفس، قربونش برم هر دو رو دریغ کرده🥲😂💔

نفرمایید بانو. من ک اعتماد ب نفسم‌ عالیه. بدون هیچ عملی هنوزم حس میکنم فوق العاده ام 😎

خوشبحالتتت حداقل اعتماد بنفس داری من همونم ندارم😭😂

خیلیییی😁😍😂کاش پسررر بودممم دردسر خوشگلی نداشتم میرفتم یه زن خوشگل میگرفتم برا خودم🫠😂

خدایی اینهمه خوشکل ریخته انتخاب برا پسرا سخت شده 😁

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

اره والا همیشه میگم‌کاش خدا بخت اینو به همه ی زنا میداد

آره واقعا

اصن همه زنایی که اعتماد بنفس دارن شوهر خوبی هم نصیبشون میشه🫠