2777
2789
عنوان

کدوم بانک سود خوبی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 107 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵۰تومن ماهی ۱۰تومن میداد سال گذشته

اوه واقعا؟! بعد بانکه ؟ مورد اعتماده؟!

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

سلام ببخشید من یه سوال داشتم یعنی ۱۳۰۰ماهی بهتون میداد بانک برای سود پولتون ؟کدوم بانکه .من میخوام ب ...

اره بابت ۱۴۳ تومن میداد .

والا بانک رسالت و شهر اینا خوبه اگر قصدت سود گرفتنه 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

سلام ببخشید من یه سوال داشتم یعنی ۱۳۰۰ماهی بهتون میداد بانک برای سود پولتون ؟کدوم بانکه .من میخوام ب ...

ببخشید سلام از ماست 

یا وقتی حساب باز میکنید اگه بخواید سودشو بگیرید باید چه حسابی بگیم برامون باز کنن

اونجا راهنماییت میکنن بگو میخام بیشترین سود رو بگیرم ..

نمیدونم چرا روم نمیشه بگم میخوام سود بگیرم متاسفانه

وا چرا روت نشه .اینجوری نباش گلم