2777
2789
عنوان

مذهبی مطلعی هست که جواب این سوال رو بدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب واقعا گشنه بوده پشیمونه و پول برگردوندن اونو نداره و اگر برای حلالیت بگه اون فرد حیثیت براش نمیذا ...

مثلاً اگر دوتا لباس داره، باید یکیشو بفروشه و نون بخره برا خودش که نمیره از گشنگی. در این حد سختگیرانه باید تلاش کرده باشه و نتیجه نگرفته باشه

فک کنم طبق یه شرایطی به مقدار خاصی حلالهولی خیلی شرایطش خاصه و مقدارش خیلی کمه...مثلاً داری از گشنگی ...

فقط در حد سیر شدن بخوری 

اون فردم خسیسه 

نمیده 

مثلا سه روز هیچی نخوردی اون فرد از خونه بیرون میره تو از غذاش بر میداری 

توانایی کار کردن نداره یعنی در شرایط کار کردن نیست من مرجع تقلید ندارم مشکلم اینه و زیر کمیته امدادم ...

نمیشه بدون مرجع عزیزم 

مگه شما مجتهدی؟

که احکام دین رو بلد باشی؟

یه مرجع پیدا کن برا خودت سوالات و بپرس

وگرنه اککککثر احکام ما اختلافات ریز توشون هست

توانایی کار کردن نداره یعنی در شرایط کار کردن نیست من مرجع تقلید ندارم مشکلم اینه و زیر کمیته امدادم ...

مرجع تقلید انتخاب کنید سوالاتونو از دفترش بپرسید.اینجا هیچکس عالم نیست جواب اشتباه میدن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

خب عزیزم الان یه مرجع تقلید برا خودت انتخاب کن 

طبق نظر همون پیش برو زنگ بزن 32020 حرم بهتر راهنماییت میکنه بهشون بگو مرجع نداری بهت میگن چیکارکنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
مثلاً اگر دوتا لباس داره، باید یکیشو بفروشه و نون بخره برا خودش که نمیره از گشنگی. در این حد سختگیرا ...

اخه دوست عزیز تو الان گشنه ای 

سه روز چیزی نخوردی کاری نداری هنری نداری 

کجا الان بری لباستو بفروشی مگه اینکه بری خود فروشی کنی 

یک چیزایی باید ادم بگه با زندگی جامعه یکی باشه 

اخه دوست عزیز تو الان گشنه ای سه روز چیزی نخوردی کاری نداری هنری نداری کجا الان بری لباستو بفروشی مگ ...

خب قبل اینکه سه روز بشه

گفتم که

باید تلاش کرده باشه خیلی 

ولی میگم، در یه شرایطی حلاله

در هر صورت این همه آدما برات اینجا شماره پاسخگویی احکام گذاشتن. وقت بذار زنگ بزن