2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم خسته ام کرده

138 بازدید | 19 پست

از مشاورای برتر یه تیم معروفه 

خیلی دانش آموزم داره 

ولی چیزیکه هست کنکور رسید و من کلی عقبم میدونم مشاور 40 درصد راهه بقیه‌ش خودمم 

ولی میبینه کلی از برنامه اش میمونه لاقل یه جذبه نشون نمیده من خودمو جمع کنم فقط میگه جبرانش کن 

جدا از اون الان اصلا نمیشینه فکر کنه من چه مبحثی بخونم که بتونم یه درصد معقولی بیارم بااین عقب افتادگی 

به بهانه اینکه ظرفیت ام تکمیله  تماس هفتگی حذف کرد و من مجبورم دم و دقه برای سوالام برم تلگرام کلی تایپ کنم میددونم تو تماس معجزه خاصی رخ نمیده ولی خب منم واقعا بعضی وقتا نیاز دارم یکی تلفنی باهام حرف بزنه 

الان شیمی من چون از سالیانه عقب افتادم رفتم نکته و تست الان عقل صلیب میگه بیاد برام الویت بندی کنه نه اینکه فیلم مباحثی که تکراری قبل خوندم بزاره 

هر ماه دارم کلی پول میدم واقعا نمیدونم برای امتحان نهایی همین پولو بدم کلاس آنلاین ثبت نام کنم کلاس هارو آنلاین پیش ببرم که مطلبی شب امتحان نمونه بهتر نیست 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

عقل سلیم 😕

و اینکه برای اون زیاد مهم نیست که تو قبول بشی یانه اون پولشو میگیره و به قول خودت کلی دانش آموز داره و وقت نمیکنه به همه اتون برسه پس در نتیجه تو خودت باید به فکر خودت باشی 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه از برنامه راضی نیستی ولش کنپولت بره وقتت برهکه مثلا رتبه برتره

رتبه برتر نیست 

مشاور معروف اونجاست 

بنظر شما الان واقعا نباید یچیز بگه یه رفتاری بزنه من خودمو جمع کنم؟ 

عقل سلیم 😕و اینکه برای اون زیاد مهم نیست که تو قبول بشی یانه اون پولشو میگیره و به قول خودت کلی دان ...

حیف پولی که دادم بخدا مشاور گرفتم لوس شدم قبلش خودم خودمو جمع میکردم

اگه از برنامه راضی نیستی ولش کنپولت بره وقتت برهکه مثلا رتبه برتره

الان یکماه و نیم داره همیشه برنامه 11:30 میده میدونم باید بیشتر این حرفا خوند ولی من هنوز حقیقتش توان شو ندارم 

ولی واقعا نمیدونم چرا همش برنامه این تایمی میده 

رتبه برتر نیست مشاور معروف اونجاست بنظر شما الان واقعا نباید یچیز بگه یه رفتاری بزنه من خودمو جمع کن ...

حقیقت اینه به خودت ربط داره

اون فقط پولش میگیره برنامش می توییت

مشاور تو کنکور ۱۰درصد تهش که من میگم کمتر شاید۵درصد اثر داره

حقیقت اینه به خودت ربط دارهاون فقط پولش میگیره برنامش می توییتمشاور تو کنکور ۱۰درصد تهش که من میگم ک ...

اره درست میگی ولی اگه مشاورت خوب باشه میتونه از تو یه آدم دیگه بسازه