2777
2789
عنوان

هر سوالی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 137 پست
من قوانین این دنیا رو بلد نیستم

عزیزم قوانین دنیا رو تو قرآن کامل نوشته برو بخون 

اگه هم حوصله نداری یا فک میکنی برات سخته من 

یه کانال میشناسم که معانی قرآن رو بصورت کمیک 

درآورده خیلی راحت متوجه میشی و میتونی بخونی 

مثل کتاب داستان میمونه دوس داشتی بگو برات بفرستم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
ینی چی درویش هستین؟! ینی اهل ص و ف ی گری هستین؟! ینی مذهب ص و ف ی رو قبول دارین؟!

بله 

خودم خیلی دوست دارم که کلا تعلقات دنیا رو ول کنم و تو این عالم غرق شم ولی اطرافیانم راضی نیستن میگن سنت کمه چون ۲۰ سالمه 

شیخ ها هم بهم میگن که چون سنم کمه فعلا باید سعی کنم تعادل بین این دنیا و اخرتمو حفظ کنم...

ولی اینقدر زخم خورده هستم از این دنیا که دوست دارم کلا بیخیالش شم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آیا درباره موکل و این چیزا اطلاعات دارید؟

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                            زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂                        

بیشتر ببینید
بله

برای داشتنش باید چه کاری کرد مثلا یکی داره ولی نه میبینه نه چیزی 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                            زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂                        

بیشتر ببینید
برای داشتنش باید چه کاری کرد مثلا یکی داره ولی نه میبینه نه چیزی

داشتنش اینقدر آسون نیست اونیم که آسونه جن کافره که اون خیلی عوارض داره زندگی ادمو به گند می‌کشه چون برای هر کاری که برات انجام میده یه سود واسه خودش میخواد

اگه میخوای موکل داشته باشی با عبادت زیاد سعی کن موکل مسلمان و رحمانی جذب کنی هر چند این زمان بره ولی هر کس داشته باشتش دیگه واقعا عالیه 

داشتنش اینقدر آسون نیست اونیم که آسونه جن کافره که اون خیلی عوارض داره زندگی ادمو به گند می‌کشه چون ...

نگاه کن من جریانم فرق داره 

یه چیزی هست ولی من نمی‌دونم چیه 

حسم بعضی وقتا قویه 

تو خواب بیداری یه اتفاقی میبینم 

و چندین دفع لباس ازم بردن 

نمیدونم کجاست چیه 🤦🏻‍♀️

چیکار کنم 

بیشتر ببینید
بله خودم خیلی دوست دارم که کلا تعلقات دنیا رو ول کنم و تو این عالم غرق شم ولی اطرافیانم راضی نیستن م ...

ببین حتی خوده خدا هم اینو نمیخواد شما داری زیاده روی میکنی اگه خدا این رفتارو می‌پسندید اصلا دنیا رو خلق نمی‌کرد خدا خودش تو قرآن گفته تو دنیا به آدما نعمت میده لذت میده تا ازشون استفاده کنن برای رسیدن به خدا اگه قرار بود کلا دنیا رو بزاریم کنار خدا دنیا رو خلق نمی‌کرد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
نگاه کن من جریانم فرق داره یه چیزی هست ولی من نمی‌دونم چیه حسم بعضی وقتا قویه تو خواب بیداری یه اتفا ...

سوره بقره بخون ذکر یاعلی زیاد بگو 

قاب یاعلی بزار رو دیوار خونت 

سوره بقره زیاد بخون 

خودتو بسپر به خدا 

هرموقع هم همچین حسی پیدا کردی و همچین چیزی دیدی از امام علی (ع) کمک بخواه امام علی رو صدا بزن ذکر یاعلی بگو ان شاء الله شرشون دفع بشه ازت 

بیشتر ببینید
سوره بقره بخون ذکر یاعلی زیاد بگو قاب یاعلی بزار رو دیوار خونت سوره بقره زیاد بخون خودتو بسپر به خدا ...

من می‌خوام باهام باشه 🤦🏻‍♀️

دلیل دارم می‌خوام به دستش بیارم

بیشتر ببینید
این کدا خطرناکن دنبالشون نرو به جاش تا میتونی ذکر بگو یا قرآن بخون یا حتی میتونم واست شمع تراپی انجا ...

من یه کد جذب پول دارم که اکثرا جواب داده ینی خطر ناکه؟

شمع که خودش میگن خوب نیس راه ورود به...اس

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

ببین حتی خوده خدا هم اینو نمیخواد شما داری زیاده روی میکنی اگه خدا این رفتارو می‌پسندید اصلا دنیا رو ...

نه خدا که منع نکرده 

ولی بحث اینکه خیلی خستم و اینجوری شاید بتونم ادامه بدم

من یه کد جذب پول دارم که اکثرا جواب داده ینی خطر ناکه؟شمع که خودش میگن خوب نیس راه ورود به...اس

اره 

عزیزم من شمع و با قرآن و ذکر انجام میدم 

اگه با کد و چیزای دیگه انجام میدادم خطرناک بود حالا خود دانی