یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚 و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍 زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂
برای داشتنش باید چه کاری کرد مثلا یکی داره ولی نه میبینه نه چیزی
اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚 و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍 زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂
برای داشتنش باید چه کاری کرد مثلا یکی داره ولی نه میبینه نه چیزی
داشتنش اینقدر آسون نیست اونیم که آسونه جن کافره که اون خیلی عوارض داره زندگی ادمو به گند میکشه چون برای هر کاری که برات انجام میده یه سود واسه خودش میخواد
اگه میخوای موکل داشته باشی با عبادت زیاد سعی کن موکل مسلمان و رحمانی جذب کنی هر چند این زمان بره ولی هر کس داشته باشتش دیگه واقعا عالیه
داشتنش اینقدر آسون نیست اونیم که آسونه جن کافره که اون خیلی عوارض داره زندگی ادمو به گند میکشه چون ...
نگاه کن من جریانم فرق داره
یه چیزی هست ولی من نمیدونم چیه
حسم بعضی وقتا قویه
تو خواب بیداری یه اتفاقی میبینم
و چندین دفع لباس ازم بردن
نمیدونم کجاست چیه 🤦🏻♀️
چیکار کنم
بله خودم خیلی دوست دارم که کلا تعلقات دنیا رو ول کنم و تو این عالم غرق شم ولی اطرافیانم راضی نیستن م ...
ببین حتی خوده خدا هم اینو نمیخواد شما داری زیاده روی میکنی اگه خدا این رفتارو میپسندید اصلا دنیا رو خلق نمیکرد خدا خودش تو قرآن گفته تو دنیا به آدما نعمت میده لذت میده تا ازشون استفاده کنن برای رسیدن به خدا اگه قرار بود کلا دنیا رو بزاریم کنار خدا دنیا رو خلق نمیکرد
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕