2777
2789
عنوان

سگ گرما شرف داره به کل هیکل سرما

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 63 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صداشون چقد قشنگ و قویه.بدنا قوی و سالم.اصن محشرن

داییم اونجاست...دقیقا صداشونم با بقیه کشورا فرق میکنه...چنان باهامون میگن و میخندن دوستاش توی تماس تصویری انگار فامیلامونن صد ساله همو میشناسیم . حالا کشوری مثل روسیه و کلا کشورای سرد سیر محل به ادم نمیزارن

پسری از دیار زاگرس🟢

آب و هوا باید معتدل باشه نه گرما خوبه نه سرما تو چله تابستون تو ترافیک گیر نکردی عشق به گرما یادت بر ...

تازه من یه شهری ام که هوای سردی داره اکثر ماه های سال فقط میگم خداروشکر جنوب نیستم 

آب و هوا باید معتدل باشه نه گرما خوبه نه سرما تو چله تابستون تو ترافیک گیر نکردی عشق به گرما یادت بر ...

اتفاقا چرا گیر کردم توی۵۰ درجش گیر کردم عصبی هم شدم ماشین آمپر کشیده جنگمم خواسته بشه سر پمپ بنزین😂😂😂😂ولی با این وجود باز میگم سگ گرما شرف داره به سرما...

پسری از دیار زاگرس🟢

تازه من یه شهری ام که هوای سردی داره اکثر ماه های سال فقط میگم خداروشکر جنوب نیستم

توی هوای گرم میتونی بری آب تنی و تفریحات آبی تو طبیعت . ولی توی هوا سرد باید بمونی خونه و بخوای بری بیرون یخ میکنی تا بری و برگردی

پسری از دیار زاگرس🟢

ولی من سرما رو بیشتر دوست دارم چون گربم گرمازده میشه حالش خیلی بد میشه ولی الان رو بالکن داره برای خودش عشق میکنه

ای مسلمانان اگر به نعمت اسلام ارج ننهید و از آن روی گردان شوید ، خداوند، این ماموریت را به گروهی دیگر می سپارد آنان که همانند شما نخواهند بود ، پیامبر در توضیح این ایه گفتند در شان سلمان و قوم او نازل شده است ؛ بشارت باد بر شما ای فرزندان فررُّخ! اگر ایمان به ستارهٔ ثریا بسته باشد عرب به آن نمی رسد ولی عجم آن را در اختیار خود خواهد گرفت 🌱 أسعَدُ العَجَمِ بِالإسلامِ أهلُ فارِسَ خوشبخت ترین مردمان غیر عرب به واسطهٔ اسلام مردم ایرانند  از پیامبر پرسیدند که چرا همهٔ قرون از عاد و ثمود و مانند ایشان هلاک شدند و ملک پارسیان به درازا کشید با آنکه آتش پرست بودند پیامبر فرمود ؛ از بهر آنکه آبادانی کردند در جهان و داد گستردند میان بندگان خدای عز و جل   🌱 لطفا حواستون به کاربرهایی که انگار از طرف اسرائیل حقوق میگیرن تا فرهنگ و دین ایرانی رو خراب کنن باشه تو تاپیک های جنجالی مثل چندفرزندی و ... هستن یا کلماتی مثل افتاب مهتاب ندیده رو به عقب افتادگی ربط میدن تا ارزش پاک بودن رو زیر سوال ببرن... 

بیشتر ببینید
من توگرما عصبی میشم پاچه همه رومیگیرم😂😂😂اربعین که میریم کربلا من تا شب وحشیم..شب تاصبح خوب میشم

با این وجود باز گرما بهتره . خوزستان اب و هواش عین عراقه تابستون . اتفاقا من توی گرما شنگولم

پسری از دیار زاگرس🟢

حالا بیایی طرفای آذربایجان شرقی چیکا میکنی الانم سردههه🤣🤣🤣

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بیشتر ببینید

آخیشششش بالاخره یکی گرما دوست مثل من پیدا شد😍😍😍 والا جدیدا مد شده هی سرما سرما وای پاییز زمستون خوبه تابستون بده😐 دقیقا تو سرما هیچی حال نمیده برعکس گرما خیلی خوبه😂