2777
2789
عنوان

به نظرتون لازم این موضوع رو به همسرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 78 پست
در خونه که بسته استآخه از نگاهاش میترسیدم

سخت نگیر. چند وقت نبینه شمارو تموم میشه.

اون بیکار نیس که واسته اونجا

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

سخت نگیر. چند وقت نبینه شمارو تموم میشه.اون بیکار نیس که واسته اونجا

امیدوارم

ممنونم ازتون

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارمممنونم ازتون

و من الله التوفیق 

اصلا نگران نباشین. الکی ذهنتون حساس شده. طبیعیه

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

بعیدمیدونم قصدخاصی داشتن چون همراه باهاش بوده.احتمالا به صورت تصادفی،با هم مواجه بودین شما مظطرب شدی ...

همراهش یه خانم خیلی پیر بود و بچه کوچیک 

جلوی خونه ما بود بعد با من اومد نانوایی

بعد تو ماشین کلی وفت نشست تا من نونم رو گرفتم

ماشینش رو از لج پشت ماشین من پارک کرده بود یه جوری که نتونم بیام بیرون

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
و من الله التوفیق اصلا نگران نباشین. الکی ذهنتون حساس شده. طبیعیه

بازم ممنونم  از دلگرمی تون آقای محترم

بازم ممنونم از دلگرمی تون آقای محترم

و من الله التوفیق. 

تاپیک اخرم

و من الله التوفیق. تاپیک اخرم

خوندم

ممنونم ازتون

همراهش یه خانم خیلی پیر بود و بچه کوچیک جلوی خونه ما بود بعد با من اومد نانواییبعد تو ماشین کلی وفت ...

اینا همه درسته که میگید،اما نمیتونه دلیل باشه ک قصد تعقیب داشته.هزاران صحنه تصادفی اینطورممکنه واسه آدماپیش بیاد ولی شما چون ازاول توذهنتون اینطوری تصورکردید تاآخرش همه حرکات روبه تعقیب کردن ربط میدادی.وگ نه اون ازکجا میدونست شماچه تایمی میخایدبری نونوایی؟ک اون بمونه پیش خونتون

هرگِردی،گردونیس...

خوندمممنونم ازتون

و من الله التوفیق 

حتما

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
بیشتر ببینید

نه نگو شجاع باش یه شمشیر بخر بکشش

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

تاالان نگفتی جای تعجبه

من بودم اولین کاری که میکردم زنگ زدن به همسرم بود

اگه تکرارشد به نظر پلیس هم برو

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید
اینا همه درسته که میگید،اما نمیتونه دلیل باشه ک قصد تعقیب داشته.هزاران صحنه تصادفی اینطورممکنه واسه ...

نمیدونم امیدوارم همبنجور باشه که شما میگید

ولی اولش تصادفی نبود منو که دید شروع کرد به نگاه کردن و دنبال کردن خداروشکر تونستم فرار کنم