2777
2789
عنوان

از دست این شوهرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 75 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون حقوق نمیگیره خودش کاسبه الان نمیتونم ازش بگیرم والا به گفته خودش ۱۲ میلیون قسط میده اجاره مغازه ...

من خیلی حرفا شنیدم مطمئن بودم اگ بعد اون همه سال بدون عروسی و خونه مستقل برم سر زندگی از فرداش قراره تیکه های سنگین تر ک هول برش داشت و شاید حامله بود و خودشو خورد کرد و فلان بشنوم.تو هم کوتاه نیا اول عقد کن وامت رو بگیر خونه اجاره کن عروسی بگیرین و برین سر زندگی

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

من خیلی حرفا شنیدم مطمئن بودم اگ بعد اون همه سال بدون عروسی و خونه مستقل برم سر زندگی از فرداش قراره ...

عزیزم دوساله عقد کردیم 

واممون هم گرفته بودیم

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

پس دلتو به چی  خوش کردی که داری زنش میشی .با زن گرفتن داره استارت میزنع 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

اینو به مامانم اینا میگم اونم میگه به خوبی های دیگه اش دقت نکن

یعنی مادرتینام موافق این ازدواج نیستن ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

بودن مامانم وحشتناک رو شوهرم تعصب داره

چه خوبی های داره ؟؟