2777
2789
عنوان

امشب شوهرم صحنه قشنگی خلق کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 61 پست
خدا نکنه گلم تنت سلامت

💓

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ذوق داره واقعا بهش از حست بگو

من شوهرم تو ماشین بچم میخابه وقتی پیاده میشیم اون کفشامو درمیاره بخاطر بچه😆

اما بازم از کارش خوشحال میشم واقعا هیچوقت چیزی راجبش بیان نمیکنم 

خوب حالا عزیزم.شماها یکبار جلو خانواده خودت خم شد بند کفش شوهرت رو ببند ببین جلوه زیبایی برای خودت د ...

بله برا من داره 

اگه مرد این کارو انجام بده خانوادش میگن زن ذلیل 

اگه زن انجام بده میگن زشته 

پس چه باید کرد 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ای جانم 

پایدار باشید😍🥹🥰❤️🧿

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
بیشتر ببینید

بعضی کارها همیشه حس خوب دارن

همسر خودم بعد ۱۴ سال زندگی بیشتر اوقات کفشامو جفت میکنه جلو پام و بنداشو میبنده

حتی تو جاهای شلوغ و عمومی

خسته باشم کولم میکنه کلی با بچه‌هام میخندیم

عین بچه‌ها میشم ذوق میکنم

زندگی شیرین و جذاب و پر از عشق میمونه اگه خودمون اینطوری بسازیمش