2777
2789
عنوان

ازدواج قسمته یا زرنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3265 بازدید | 144 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم من کسی که دارم میگم دختره انننقد خجالتی بود اصلا اهل لجبازی اینا نبود اصلا هیییچ ویژگی خا ...

منم دعا کن با عشقم ازدواج کنم🫠

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
در باب خیرو شر ما دوتا عامل داریم مشیت الهی یا همون تقدیر دوم: فعل انسان. ما مبدا هر خیری رو خدا می ...

حالا یه وقتی هست ما واقعا این هیچ نقشی در این مصیبت یا ظلم نداشتیم.! 

تکلیف چیه؟ چه طور با اون قاعده جمع میشه؟ 

میگیم خب این نظام خلقت براساس اختیار انسانه. این افعال اختیاری انسان ها آثار داره. و این موارد از ظلم اون انسان نشات میگیره. حالا خدا چکار میکنه؟! 

اول اینکه بابت هر ظلمی که از فعل اون اشخاص به ما رسیده رو خدا برای اونها با عذاب الهی جبران میکنه! 

بعدش به ما میگه اگر میتونی شرایط تغییر بدی که تغییر بده! 

مثلا با مهاجرت مشکلت حل میشه یا سختیت از بین میره، مهاجرت کن! 

در کنار این خدا اکیدا میگه اگر تقوا رو رعایت کنی من برای تو راه خروج از مشکل یقینا قرار میدم! 

تقوا چیه؟ 

ایمان و عمل صالحه. و صبر بر مصیبت ها یکی از جلوه های ایمان و عمل صالحه. 🙂

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
پس شانس و قسمت یکیه دیگه اینا باشه زرنگی نمیخواد

آره دیگه.‌تمام موفقيت ما و جایگاه ما برمیگرده به همون ۷۰ درصدی که گفتم

مثلا طرف بخت باهاش یار بوده که یه آدم مناسب سرراهش قرار می‌گیره، انتخابش میکنه و ازدواج میکنه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
دلم میخواد باور کنم قسمته میشه بیشتر بگی

عزیزم همین اول میگم این حرفی که میزنم طبق تجربیاتم هست، هم به خدا ایمان دارم هم به قوه ی عقل  اینو گفتم که باعث گارد گرفتن دیگران نشه.

ببین خیلی وقتا برای کاری چقدر تلاش میکنی چقدر دعا میکنی، اخرش نمیشه، دوباره اون کار را با تلاش انجام میدی و توکل بازم نمیشه! اینجا هم خودت تلاش کردی هم دعا کردی ولی خدا نخواست.

برای ازدواجم همینه، بعضی وقتا طرف برای رسیدن به یه نفر چقدر خودشو به هر دری میزنه اخرش نمیشه.

یا یکی از اشناهامون حدود یک سال پیش با خواستگارای زیاد با یه پسر انکلیسی که پسره ایران نبود و ذاتا انگلیسی بود ازدواج کرد. اگه این قسمت نیست پس چیه؟

یا کلا دختره میره یه جا، مادر پسر می بیندش معرفی میکنه به پسرش و ازدواج میکنند. یا یه خواستگار میاد اصلا دختر خوشش نمیاد به محض حرف زدن نظر دختر تغییر میکنه و ..... 

منم دعا کن با عشقم ازدواج کنم🫠

عزیزم من ازدواج نکردما یکی و مثال زدم   ولی ان شاءالله خدا شمارو بهم برسونه و خوشبخت بشید 🤲🤍😇   شمام خواستی برا من یه کوچولو تو دلت دعا کن 🎀

خدایا خودمو به تو سپردم.

در باب خیرو شر ما دوتا عامل داریم مشیت الهی یا همون تقدیر دوم: فعل انسان. ما مبدا هر خیری رو خدا می ...

اینم بگم همون مشیت الهی هم باز بستگی به افعال انسان داره. 

تو دعای کمیل امیرالمؤمنین میگن خدایا بابت اون گناهانی که باعث تغییر نعمت های تو میشه طلب آمرزش دارم!! 

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
اگه قسمت باشه نباید از دست بره

قسمت همون شانسم هست.‌ تو میتونی انتخابش کنی میتونی انتخابشم نکنی‌.

خیلی ها شانس باهاشونه ولی خودشون یکی یکی فرصت هارو از دست میدن. این دیگه از نادانی خود فرده قسمت دیگه اینجا نمیتونه کاری کنه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
بله گلم حتما ما اومدیم تو این دنیا برای چی؟ بخوریم ازدواج کنیم بچه دار بشیم و بمیریم؟فرقمون با حیوون ...

قبول دارم ولی همش ما تغییر کنیم طرف مقابل که هیچ حرکتی نمیکنه آزمون ماست؟