2777
2789
😐چرا همه انقد حساس شدن خب تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن ک بیخیال شین این چرتا چیه بابا ولکنین

اینجور چیزا تو نینی سایت قفله.فقط کمک میکنن دعوا داغتر شه🤣🤣🤣

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این مردای احمق تو دعوا و بحث همه چی میگن شوهرم منم باهام قهره گرفت خوابید حرفاش یادم نمیره

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید
توی دعوا خیلی رفتارهای حقیرانه ای میکنه بدم میاد.بعد میاد معذرت میخواد بهدنظر من انگار توی جوب بزرگ ...

همونجا تو دعوا کاراتو بزن تو سرش

یا یکی دو روز کارای خونه رو نکن

وضع خونه رو ک ببینه میفهمه یه خدماتی بخاد این کارا رو بکنه و چند وعده غذای بیرون خیلی بیشتر از۵تومن میشه 

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اینجور چیزا تو نینی سایت قفله.فقط کمک میکنن دعوا داغتر شه🤣🤣🤣

والا تو زندگی عادی کی این حرفارو جدی میگیره واقعا 🤣

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بگو منم غذا میپزم و خونه رو تمیز میکنم و فلان و بهمان و همه جا بابت آشپزی و پرستاری بچه و تمیز کردن خونه پول میگیرن تا حالا چندتا زن منت اینا رو گذاشته در برابر مردهایی که یکم خرج زن هاشون میکنن؟؟به نظرم برو مستقل شو که منت خرج کردن رو نزاره حالا انگار پنج تومن چیه

نمیدونم ؟ میگه زندگی فیفتی فیفتیه من هنوز کارم اوکی نشده ازمون دادم منتظر مصاحبه بعد عیدم

این چه حرفیه مگه وقتی اومدن خواستگاری شما تعهد دادید که نصف هزینه های زندگی رو پرداخت کنید

کاربر آقا