2777
2789

من دیروز رفتم خونه پدربزرگم (بابای مامانم)شب اونجا موندم 

بابام و زن بابام نیومدن همیشه تنها میرم 

بابام امروز غروب زنگ زد گفت کی میای خونه گفتم وایسا دارم لباس میپوشم بیام گفت ما شام دعوتیم خونه داداش زن بابام گفت میای گفتم باشه میام نرید الان میرسم

با داییم اومدم خونه بابام گفت درس خوندی اونجا گفتم اره گفت بعید میدونم توی اون شلوغی درس خونده باشی 

با ی حالت عصبی گفت

گفتم خوندم چرا باور نمیکنی عه 

دیگه حرفی نزد منم کتاب و وسایلمو از تو کیفم دراوردم چیدم اومد گفت آماده ای بریم زنگ زدم آژانس الان میاد (ماشین خودمون سنگینه)گفتم نه نمیام 

عصبی  شد گفت چرا نمیای یعنی اگه نیای میشینی درس میخونی؟؟؟؟؟؟؟ قهر کردی یا چته

گفتم ناراحت نشدم واقعا میخوام بخونم گفت اره من باور کردم 

سر خود شدی وقتی بگم بیا میگی نمیام وقتی بگم نیا میای 

گفتم والا من هی هرچی گفتی گفتم چشم خداشاهده هیچوقت رو حرفش حرف نزدم اصن جرئت نکردم الانم راضی نیست میگه گوش نمیگیری 

اگه واقعا حرف گوش کن نبودم حرفش زور بهم نداشت

من اصن نه از زن بابام خوشم میاد نه از داداشو ایل تبارش زوره مگه برم ؟؟

به شدت از دستم عصبی بود رفتن

منم دو روزه با عشقم حرف نزدم حالم خرابه

ساعت 8 رفتن من تا 9 گریه کردم تا الانم هی تو فکر بودم غصه خوردم آهنگ غمگین گوش کردم تمرکز ندارم بخوووونم

الان میترسم بیاد خونه باز عصبی باشه دعوا راه بندازه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

بخاب ..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخاب ..

خوابمم میاد ولی میخوام منتظر بمونم شاید آخر شب رلم بیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
کنکوری؟

دوازدهمم اره کنکورم میدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
تو یه مرداد ماهی هستی باید قویتر از این حرفا باشی

فداتشم آجی

والا خسته شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
خدا همرو از سلطه نامادری و خانوادش دور نگه داره امیننن

آمیییییییییییین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
فداتشم آجیوالا خسته شدم

میدونم خسته شدی یکی از دوستای من شرایطش دقیقا مثل شماست تازه یمقدارم بدتر باباش همینجوری گیره ولی زن بابا نداره چاره ای نیست به جای بحث کردن کاری کن بابات بیشتر از زن بابات دوست داشته باشه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

میدونم خسته شدی یکی از دوستای من شرایطش دقیقا مثل شماست تازه یمقدارم بدتر باباش همینجوری گیره ولی زن ...

درسته

بیشتر دوسم داره قطعا ولی به شدت سخت گیره دیوونم کرده

دیروز که خونه پدربزرگم بودم با پول عیدیای خودم ی مانتو تونیکی خریدم 600 هزار از همسایشون 

الان بهش بگم بدتر گیر میده میگه دیدی سر خودشدی میری خرید برا خود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
درستهبیشتر دوسم داره قطعا ولی به شدت سخت گیره دیوونم کردهدیروز که خونه پدربزرگم بودم با پول عیدیای خ ...

از بس که دوستت داره اینقدر بهت گیر میده ولی بچه که بودی اخلاقش همین نبوده؟قطعا بوده اخلاق بابات اینجوریه باید عادت کنی حرمتش رو نگه داری نمیتونی تغییرش بدی که با این کار فقط دلش رو میشکنی بابات همین بوده هست و خواهد بود شما داری بزرگتر میشی حساس تر میشی اینقدر بابات دوستت داره روت حساسه حالا یه اجازه بگیر قبلش

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

از بس که دوستت داره اینقدر بهت گیر میده ولی بچه که بودی اخلاقش همین نبوده؟قطعا بوده اخلاق بابات اینج ...

اره دقیقا ولی اجازه هم میگیرم میگه نه باید بعضی چیزایی که دلم میخوادو پنهونی انجام بدم

حالا موندم چطور بگم مانتو خریدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
همیشه اینطوریه

اره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید