2777
2789
عنوان

بچه ها چه وردی بخونم پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 49 پست
قبلا رابطه شکست خورده داشتم دقیق با همین فداکاریا مهربونیا کذشت کردنا از دست خودم حرص میخورم که بیش ...

وقتی یه بار شکست خوردی، دوباره نباید یه رابطه ی دیگه رو شروع میکردی، خوب بیشتر آسیب میبینی، میزاشتی سوگ اون تموم شه بعد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یه بار شکست خوردی، دوباره نباید یه رابطه ی دیگه رو شروع میکردی، خوب بیشتر آسیب میبینی، میزاشتی ...

سه سال گذشته بود ازش 

منم نمیخاستم وارد رابطه بشم همچنان به اسرار دوستم در حد اشنایی گفتیم حرف بزنیم و دیگه وابستگی و .. باعث شد وارد رابطه بشیم 

خوبه خودشم شکست عاطفی تجربه کرده یبار ولی باز اینکارو میکنه نمیفهمم چرا!

زندگی پر حیاهوی پوچ

سه سال گذشته بود ازش منم نمیخاستم وارد رابطه بشم همچنان به اسرار دوستم در حد اشنایی گفتیم حرف بزنیم ...

آها، ولی من بار اولم بود،به خودش هم گفتم، هرگز هم بهش دروغ نگفتم، ولی بد قضاوت کرد، خیلی روزای بدی رو گزروندم. هیچ وقت هم درک نکرد، یاد سریال زخم کاری افتادم، سیما قبل اینکه حرف بزنه، مالک کشتش، فرصت حرف زدن رو ازش گرف خیانت هم نکرده بود طفلک🤐

آها، ولی من بار اولم بود،به خودش هم گفتم، هرگز هم بهش دروغ نگفتم، ولی بد قضاوت کرد، خیلی روزای بدی ر ...

چی بگم والا

منکه دلم خیلی ازش شکسته ناحقی کرد نامردی کرد جواب خوبیام بهش این نبود و نیست خیلی جدی قراره باهاش برخورد کنم اگه پیداش شد

زندگی پر حیاهوی پوچ