2777
2789
عنوان

چیجوری برای یه مدتی کلا نی نی سایت نیومدین و اراده داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 58 پست
اونوقت ی سوال مثلا زندگی های واقعی هم همینحوریه؟من از وقتی اومدم بحدی منفی شدم. همش نوشته خواهر شوه ...

نمیدونم گلی منو که میبینی ایدیم معلوم میکنه چقد حساس و نازک نارنجیم

نمیدونم چرا موندم؟!!😂😂

تازههههه تو این سن  نزدیک سی فهمیدم چقدر بدبخت زیاده

یسریا دست خودشون نیس یسریام احمقن

مثلا تاپیک حس ششم یا فا ل یا سرکتاب یا چیکار کنم شوهرم خیانت نکنه؟(انگار تقصیر زنه اس مثلا) اینها خیلی ویو میخورن 

پس خیلی مردم خیلی بی فرهنگن هنوز

کاربرای درست حسابی کمن ولی هستن

منم اینجا رو برا این اومدم ببینم کمکی میشه بهم با خواستگار چجوری باید رفتار‌کرد و اینها که اونم که تاپیک میزنم میگن خوش به حالت خواستگار داری ، کی دیگه شوهر میکنه .قص علی هذا همش منفییییی .زنهایی هم که توسری خورن و اکه یکی اینحا قدر خودشو بدونه و نخواد زیر بار ظلم بره باز زیادن این‌یکی حرصمو‌درمیاره واقعاااا

زیاد درکل جالب نیس.یوتوب برم یه چی یاد بگیرم بهتره.

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
نمیدونم گلی منو که میبینی ایدیم معلوم میکنه چقد حساس و نازک نارنجیمنمیدونم چرا موندم؟!!😂😂تازههههه ...

آهان منم می‌دونی اگه من مقصر باشم عذرخواهی میکنم اکه طرف مقصر باشه من نمی‌رم.  البته مجردم 

ولی کلا دیدگاهم منفی شده ب ازدواج همش میترسم شوهرم بعدن تو جمع تخقیرم کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان منم می‌دونی اگه من مقصر باشم عذرخواهی میکنم اکه طرف مقصر باشه من نمی‌رم. البته مجردم ولی کلا د ...

خیلی بده منفی نگری

از طرف شیطانه من خیلی بیشتر میومدم اینجا کمش کردم.

تاپیک های منفی و .... زیاده خوب نیس از طرف شیطانها هرچی ناامیدیه .

بخدا. ی سوالی اصلا اکه ازدواج مردی ایشالا بخت خوبی نصیبت بشه اگه شوهرت دعوتتون سد و مقصر شوهرت بود ...

ممنونم عزیزم

نمیدونم به خدا ولی میدونم من مغرورم 

حالا اونموقع شاید غرورمو کنار بذارم نمیدونم والا

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید
نمیدونم گلی منو که میبینی ایدیم معلوم میکنه چقد حساس و نازک نارنجیمنمیدونم چرا موندم؟!!😂😂تازههههه ...

تو واقعیت من ندیدم زنی اینجوری شاید یکی دوتا ولی اینها داغونه.  قبول داری؟

خب ببین نیا یچیزی جایگزین نینی سایت کن. پینترست

پاکش کردم هنه چیزامو پینترست هم پاک کردم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید
دوباره میشه نصب کنی

میدونم ولی خب دوباره سرکرم اونا میشم 

بیشتر ببینید
آره خیلی سخته. ببین هدفتو مهم کن. باید اراده داشته باشی میتونی ب خودت بگو

🥲چندماهه درست حسابی درس نخوندم

بیشتر ببینید
یعنی چی از طرف شیطانه. تورو خدا بمن بگووو

نآ امیدی و انرژی منفی و منفی نگری از سمت شیطانه اینو حتی مسیحیان قبول دارن چرا ؟ چون دیگه در خونه خدا نری خلاصه گفتم .اینجام خیلی منفیه و برا همین حالت بد شده.

نآ امیدی و انرژی منفی و منفی نگری از سمت شیطانه اینو حتی مسیحیان قبول دارن چرا ؟ چون دیگه در خونه خد ...

ممنونم . ببخشید میشه ی چیزی بگم 

من وقتی اینجا اومدم میترسم ازدواج  کنم میترسم یهو شوهرم سر ی چیزی بهم بی احترامی کنه یا جلو جمع تحقیرم کنه .   

ممکنه برام پیش نیاد فقط فکر باشند؟ آخه خودم آدم احساسی نیستم منطقی هستم اگه مقصر باشم معذرت میخام اگه نباشم   منت کشی نمیکنم چون آدم تکرار می‌کنه.  

ولی این فکرها مثل خوره تو جونم افتاده. بشدت نشخوار فکری این فکرو دارم.