2777
2789
فقط چون زبان انگلیسی نمی خونن پس کلاس کاری ندارن که البته انگلیسی هم می خونن یعنی لاقل من که خوندم ب ...

خیلی تفاوتش زیاده معلم ممکنه درسشو حتی توی ۲ سال تموم کنه یا ۴ سال ولی پزشک ۷ سال و هرچند ترم یکیار آزمون جامع مثل کنکور دارن نمره نیارن مردود و چند بار پشت سر هم رد شن اخراجن  بسادگی دکتر نمیشن اینو از این نظر برداشت کن ک میزان اهمیت شغلش بسیار بالاتره ک شرایط پزشک شدن سخته 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید
خیلی تفاوتش زیاده معلم ممکنه درسشو حتی توی ۲ سال تموم کنه یا ۴ سال ولی پزشک ۷ سال و هرچند ترم یکیار ...

درسای پزشکی که واقعا سخت هست شرایط شغلیشون هم خیلی سخته اینم قبول دارم اما از بالا که به شغل نگاه کنی مهم هم هست که با جون ادما سر و کار دارن اما شغل تمیزی نیست همش مریضی همش زخم همش مرگ میگم چطور میشه که مردم انقدر این شغل رو دوست دارن

کار خوبه خدا درست کنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حتی شرایط کاریشم سخته اگر زیر دست پزشک یه بیمار دچار آسیب شه ممکنه پرونده پزشکیش باطل کنن 

ولی یه معلم اگر به روح و روان دانش آموزش آسیب بزنه از کار موقتا تعلیق میشه و دوباره میتونه به معلمیش ادامه بده البته اگر ثابت شه ک معمولا نمیشه نهایت اگر تنبیه بدنی خیلی ناجور کنن بچه رو ممکنه براش دردسر شه چون این کار خلاف آیین نامه معلمیه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید
درسای پزشکی که واقعا سخت هست شرایط شغلیشون هم خیلی سخته اینم قبول دارم اما از بالا که به شغل نگاه کن ...

شغل مقدسیه مثل معلمی چون همه حاضرن معلم شن اما کی دوست داره دستش تا ارنج تو خون باشه بعدشم بگه عزیزتون فوت شد دلشو کسی نداره آدمی اینکارو انجام میده باید قوی باشه

اما معلمی شغل قشنگیه نهایت دوتا دعوای کودکانه ک تهش آشتی میشه دردسر ترسناک نیست تهش خوبه 

بیشتر ببینید
شغل مقدسیه مثل معلمی چون همه حاضرن معلم شن اما کی دوست داره دستش تا ارنج تو خون باشه بعدشم بگه عزیزت ...

دنبال اینم چرا ملت پزشکی رو با کلاس میدونن؟دلیلشون چیه؟یعنی میگه چون سختن با کلاسن؟

کار خوبه خدا درست کنه
از یک تا صد چند میدی بهش؟

شما توی مشاغل دنبال کلاس نباید باشی 

به هرچیزی علاقه داشته باشی در اون کار پیشرفت می کنی و همین پیشرفت باعث میشه نمره صد بگیری 

مثلا یه معلمی که به کارش علاقه داره کتاب می نویسه جزوه های برتر ارائه میده لباس مرتب و متناسب میپوشه سعی می کنه اشکالات کارش را رفع کنه و طرز راه رفتن صحبت کردن  و ... مدام دنبال پیشرفت و ارتقای معنوی و اصلاح خودش هست این کارها خودش کلاس کار را میبره بالا و نمره صد میگیره 

شما توی مشاغل دنبال کلاس نباید باشی به هرچیزی علاقه داشته باشی در اون کار پیشرفت می کنی و همین پیشرف ...

من معلمم ولی میبنم مثلا به وکیل و پزشک جور دیگه ای نگاه میکنند می خوام دلیلش رو بدونم

کار خوبه خدا درست کنه
پس به نظرت چون شغل سختیه کلاسش بالاتره؟

معلمی هم سخته گاهی اما ن همیشه استرس نداره شغل معلما 

استرستش بالا هر کسی نمیتونه انجام بده اگر اشتباهی شه همه چی پا خودته حالت خوبه یا بده میری سرکار تعطیلی نداری حتی همین عید نوروز زیاد درس میخونی اگر کاهلی کنی توی تحصیل بعدابه مشکل میخوری خوش شانس باشی کسی اشتباهات رو نفهمه ممکنه یه آدم رو بکشی فرسودگی ذهنی و جسمی و نداشتن شادی تو زندگی با دیدن صحنه های دلهره‌آور و مرگ دیگران 

زورگویی بالا دستیهات و  آمار خودکشی بالای این شغل 

اما خوبی معلمی اینه نشنیدیم یه معلم خودشو بکشه کار خوب راحت تمیز با دردسر کم بهترینه مقدسه اما کلاس کاری اونا بالاست چون همینکه میپذیرن با همه بدیاش کار رو انجام میدن نمیگن به ماچه کثیفه خانوادش دارن فحش میدن ممکنه طرف بمیره و من مجبورم دیه بدم یا ثابت کنم ک تقصیر من نبود مرد پرونده پزشکیمو باطل نکنید من این همه سال زجر کشیدم تا دکتر شم

بیشتر ببینید
من معلمم ولی میبنم مثلا به وکیل و پزشک جور دیگه ای نگاه میکنند می خوام دلیلش رو بدونم

دلیلش درآمد بالا و پول پرستی آدم ها و آستین نو بخور پلو 

و خوب پزشک سنوات بیشتری در حال تحصیل بوده و اینکه رتبه های برتر پزشکی می رفتن