2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نجات نداد موئه پاره شد  به چی میگن پاره شدن مو به مرگ؟ به زجر؟ همه اینا رو هم دیدیم و کشیدیم خدا نیم نگاهی بهمون ننداخت انگار که مثلا چیکار کرده بودیم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من پاره هم شده اما نمیتونم کناربیام

پس رهاکن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

رمزش ت مضطر شدنه،انقدر از ته دل بهم فشار میومد و در تنگنا بودم دگ تموم شده بودم بی هوا ت نماز گریم میگرف نمیتونستم جلو خودمو بگیرم بعد چن وقت میدیدم حاجتم براورده شده

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

من در حال حاضر به‌طور کامل به مو رسیدم ولی بلند شدم چون این اخر من نیست میدونم یا میشه یا نه و کاملا لب مرزی ام ولی باید بشه پر قدرت بلند شو و خودتو جمع و جور کن بعد هر تاریکی و سختیایی که بکشی مطمئن باش موفق میشه حالا در رابطه با هرچی که هست بلند شو دوباره 

یعنی چجوربشه؟بایدچیکارکنم

مضطر شدن یه اتفاق دلیه باس خودش بیاد،اگ یچیز رو واقعن از ته دل بخوای و بشدت بخاطرش بیتاب بشی جوریک دگ نشه تحمل کردو ب اخر خط برسی،در اون حالت با ندبه و دعا از اعماق وجودت ۹۹درصد براورده میشه،من دخترعمومم انقد مضطر شده بود دگ داش دیوونه میشد میخواس خودشو بکشه فردا بش زنگ زدن گفتن بیا کارت اوکی شدع

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️