2777
2789
عنوان

هرچیزی میشه میگن تو دیوونه ای عقل نداری😕

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 37 پست
وااای مامان منم اینطوریه میگ اینو ولش کن دیوونه اس

وای خیلی رومخمه

همیشه بهش میگم وقتی دارم با یکی حرف میزنم نگو اینو ولش کن،یعنی چی اینو ولش کن؟ولی بدتر میکنه بهتر نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حرفای شما که حرفا و کل کلای متداول خواهر برادری بوده.مادرتون نباید دخالت میکرده

مامانم همیشههههه همینه،یه بار نشده من با برادرام یه خرف بزنم دخالت نکنه

مثلا دارم میخندم به داداشم یه چیزی میگم به شوخی

بعد میره طرفش میگه پسر قشنگم😐به حرفای این گوش نده این با همه اینطوریه،یکاری میکنه حرف منو خیلی بد نشون بده یجوری که انگار وشوخی نبوده و دارم باهاش بد حرف میزنم،اصلا خیلی از این کارا میکنه

تا دهنمو باز میکنم میگه اره اینطوری کن ببین چقد بدبخت بشی😐😐😐یه بار باهام خوب حرف نزده

من وقتی مجرد بودم مامانم میگفت فقط بخاطر اینکه فامیلا مسخرم نکنن واگرنه تورو از خنه مینداختم بیرون ت ...

:)💔من پشت کنکوریم...

مامانم خیلی تیکه میندازه

کاش بشه آخر غصه برسم به جایی که بگم دیدی تونستم؟🦋

مامان منم...الان باهاش دعوام شدی چیزایی بم میگهینی امروز فکر کردم گفتم چرا هیشکی منو دوس نداره🫠💔

دقیقاااا،انقد با حرفاش نیش میزنه

مثلا داداشم میگه نه من قیلفم خوب نیست زیاد شروع میمنه تعریف کردن ازش

بعد به من میگه به کی رفتی،همه میگن من خوشگلم به من نرفتی😐😐

درحالی که بقیه میگن خوبم😐

یا میگه کی میاد تورو بگیره؟برو یه فکری به حال خودت بکن😐

دقیقاااا،انقد با حرفاش نیش میزنهمثلا داداشم میگه نه من قیلفم خوب نیست زیاد شروع میمنه تعریف کردن ازش ...

🫠💔💔

ما ک تا ابد پیششون نیستیم

تحمل کن اگه حتی تحمل کردنش سخته😂🫠💔

کاش بشه آخر غصه برسم به جایی که بگم دیدی تونستم؟🦋

نوللهمامانت کار خوبی نمی کنه اینطور میگهوگرنه داداشا همینن

مامانم همیشهههههه وسط بحث من با بقیه میپره وسط و طرف اونارو میگیره بهشون میگه اینو ول کنید

مثلا دارم با داداشم حرف میزنم،میگه اینو ول کن،نشستی به حرفای این گوش میکنی بیکاری؟بیا برو تخم مرغ بخر😐🥲

حرفاشون نرمال نبود خیلی

بعد اونا به من میگفتن تو نرمال نیستی😐

همیشه من میدونم کار اشتباهی نکردم،ولی انقد گیر میدن انقد تورو انرمال نوشن میدن خودتم شک میکنی مشکلی از خودته

دقیقاااا،انقد با حرفاش نیش میزنهمثلا داداشم میگه نه من قیلفم خوب نیست زیاد شروع میمنه تعریف کردن ازش ...

عزیزم این حرفا واقعا دردناکه ولی چه میشه کرد منم مامانم تا دلت بخواد منو تخریب کرده حتی نزاشت من درس بخونم...عاشق درس خوندن بودم چون خودش درس نخونده بود منم نزاش...من گریه و التماس میکردم نزاشت...

بعد اونا به من میگفتن تو نرمال نیستی😐همیشه من میدونم کار اشتباهی نکردم،ولی انقد گیر میدن انقد تورو ...

همیشه بهشون حق بده چون غیر از این نمیتونی تحمل کنی هرچی گفتن بگو شما راست میگین باشه حق باشماست اینجوری دیگ باهات بحث نمیکنن کمتر اذیت میشی

نه مشکل از تو نیست عزیزم رفتار بیشتر خانواده ها اینجوریه خانواده ی من اینجوری هستن 🤭

😐😐خب چرا؟فقطم با من اینطورینا😐حس میکنم مشکل از منه،ولی هرجور به قضیه نگاه میکنم مشکل از من نیست

دیشب اومد گفت زردچوبه بریز تو قابلمه من دستام چربه بعدشم ازم خواست ترد بریزم تو ظرف سر اولی چند دونه ریزززز سر دومی بیشترشو خودش ریخته بوددد کلییییی سرم داد زد و منو مقصر کرد😕