2777
2789
عنوان

رفتار مادرم با خانواده ای که از پرورشگاه بچه اورده😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 63 پست
منم دوست دارم دوتا دختر بعدا بیارم چون میخوام مجردم بمونم ولی باید مثل اینکه ملک بزنی به اسمشون

نه ملک و اینا مال قبلا بوده الان این شرط ورداشته شده

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می گفتن که توانایی نگه داریش رو نداریم و اذیت می کنه شیطونهبچه ۶ ساله بود

ای بابا خب بچه خود آدمم که باشه شیطونه باید بندازیش بیرون!!! اینا که هنوز به این درک نرسیده بودن نباید بچه میاوردن یا حداقل نوزاد میاوردن که از بچگی قلقش دستشون بیاد بیچاره پسربچهه نابودش کردن

نه ملک و اینا مال قبلا بوده الان این شرط ورداشته شده

به دختر مجردهم بچه میدن از پرورشگاه؟؟

من بخاطر بیماری قلبیم دکتر گفت خیلی سخت بچه دار میشی ودوست هم ندارم ازدواج کنم دوست دارم در آینده یه دختر از پرورشگاه بیارم بنظرت پرورشگاه به دختر مجردی که شرایط ازدواج و بچه دارشدن نداره بچه میده؟

وچه‌شوق‌هایی‌که‌درمن‌خاموش‌شد🖤🕊️

ای بابا خب بچه خود آدمم که باشه شیطونه باید بندازیش بیرون!!! اینا که هنوز به این درک نرسیده بودن نبا ...

اره همه ی پسر بچه ها شیطونن مخصوصا که وارد فضای جدید هم شده بود باعث شده بود رفتاراش تشدید بشن

به دختر مجردهم بچه میدن از پرورشگاه؟؟من بخاطر بیماری قلبیم دکتر گفت خیلی سخت بچه دار میشی ودوست هم ن ...

اره که میده،حتی یکی از بازیگرای زن که مجرده بچه ورداشته 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺