2777
2789
عنوان

چون حوصلم سر رفته بیاید میخوام بهتون عیدی بدم😃💙

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 155 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غمگینی تنهایی عصبانی ناراحتی نگرانی

وَالْآخِرَةُ خَيْرٌ وَأَبْقَىٰ:

اون چیزی که برات میمونه آخرته.. 💚

اعلی 17

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚

بیشتر ببینید
ناامیدی

مَا يَفْتَحِ اللَّهُ لِلنَّاسِ مِنْ رَحْمَةٍ فَلَا مُمْسِكَ لَهَا:

اگه من در مهر و رحمتو به روت باز کنم هیچ کس نمیتونه درا رو به روت ببنده! 💛

فاطر 2

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚

بیشتر ببینید

هم نگرانم هم غمگینم...💔😞

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
بیشتر ببینید
غمگین نگرانم نا امیدم

وَأَنْ لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَىٰوَ أَنَّ سَعْيَهُ سَوْفَ يُرَىٰ:

بنده ی من! چیزی به جز نتیجه تلاش خودت نصیبت نمیشه! خیلی زود تلاشت دیده میشه! 💛

نجم 39و40

بیشتر ببینید
نگران

وَكَفَىٰ بِرَبِّكَ وَكِيلًا:

کافیه که من کارسازت باشم🤍

اسرا 65

بیشتر ببینید
وَكَفَىٰ بِرَبِّكَ وَكِيلًا:کافیه که من کارسازت باشم🤍اسرا 65

🥲💕

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید
تنهایی

إِنَّ رَبِّي لَسَمِيعُ الدُّعَاءِ:

یقیناً پروردگارم شنونده دعاست💙

39 ابراهیم

بیشتر ببینید
ناامید نگران

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ۚ:

هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نشو💛

زمر53

بیشتر ببینید
غمگین

وَعَسَىٰ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ:

شاید خیلی چیزا رو دوست نداشته باشی اما برات خیرن بندهٔ من💜

بقره 216

بیشتر ببینید