سلام علیک دوستانم رفتیم خونه پدر ومادرم عید دیدنی اونا خیلی گرم باهام برخورد داشتن به جز...... خواهرم که عقد کرده است از اناق بیرون نیومد یک ساعتی که ما اونجا بودیم من رفتم ببینم چیکار میکنه رسیدم داخل اتاق نه سلامی نه علیکی از جاش که رو تخت لم داده بود پا نشد دست بده حتی خیلی سرد گفت نشستم منم اومدم بیرون بعد شوهرش اومد اونم نه سلامی نه تبریکی خیلی یخ رفت کنار بابام نشست به خوردن ادامه داد به من وهمسرم محل نداد واقعن که متاسفم
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂