dn مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2459 عنوان ماه هفتم بارداری 210 بازدید | 51 پست شمام تو هفته ۲۸ بارداری وقتی راه میرفتین حس میکردین به مقعد وکمرتون فشار میاد ؟؟ 1404/01/02 | 20:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثریا50 عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6784 اره 28هفته ام جوون میدم و راه مبرم إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??) بیشتر ببینیدبستن
dn مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2459 اره 28هفته ام جوون میدم و راه مبرم چجوری ؟؟ من شکمم زیاد سنگینی نمیکنه ولی مقعدم حس میکنم خیلی فشار میاد بهش از کی شما اینجوری بودی
bbbbmkjh عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 11638 عزیزم من ۱۶ هفتم چند وقته به شدت خستم همش خوابم میاد چندروز مریض بودم گفتم بخاطر مریضیه الان بهترم ولی خیلی خیلی بیحالو خستم اصلا جون ندارم این طبیعیه اوایل خوابم میومد بهتر شدم اما الان نمیدونم این خستگی طبیعیه
ثریا50 عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6784 چجوری ؟؟ من شکمم زیاد سنگینی نمیکنه ولی مقعدم حس میکنم خیلی فشار میاد بهش از کی شما اینجوری بودی شکمم سنگ میشه زیاد می ایستماستخون لگن و کمر و شرمگاهیم میخاد منفجر بشهوقتی سرپا وایمیسم بغد یک ساعت دیگه باگریه راه میرم إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??) بیشتر ببینیدبستن
dn مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2459 شکمم سنگ میشه زیاد می ایستماستخون لگن و کمر و شرمگاهیم میخاد منفجر بشهوقتی سرپا وایمیسم بغد یک ساعت ... دکترت میگه طبیعیه؟؟ راجع به سفتی شکمت چی میگه
dn مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2459 عزیزم من ۱۶ هفتم چند وقته به شدت خستم همش خوابم میاد چندروز مریض بودم گفتم بخاطر مریضیه الان بهترم ... اره طبیعیه
ثریا50 عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6784 دکترت میگه طبیعیه؟؟ راجع به سفتی شکمت چی میگه گفت طبیعیه چیزی نیسبارذاری های قبلیمم اینجوری میشدم إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??) بیشتر ببینیدبستن
dn مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2459 گفت طبیعیه چیزی نیسبارذاری های قبلیمم اینجوری میشدم نفخ نداری؟؟ نشستی شکمت نرمه ؟؟ وقتی راه میری فقط اینجوری هستی؟؟ تو بارداری های قبلیت تااخر چجوری بودی ؟؟ این سنگینی رو تونستی تحمل کنی؟
dn مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2459 گفت طبیعیه چیزی نیسبارذاری های قبلیمم اینجوری میشدم این سفتی یعنی طبیعیه ؟؟
ثریا50 عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6784 نفخ نداری؟؟ نشستی شکمت نرمه ؟؟ وقتی راه میری فقط اینجوری هستی؟؟ تو بارداری های قبلیت تااخر چجوری بود ... چرا نفخ که خیلی میکنمببین صبح ها مثلا از خواب پامیشم شکمم معمولیه بعد پا میشم کار خونه میکنم سنگ میشه بعد هرچی بیشتر وایسم این درد زیاد تر میشهخب مسلما هرچی وزن بچه میرفت بالاتر دردش بیشتر میشد تا اخرشم بود إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??) بیشتر ببینیدبستن
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 19868 عزیزم من ۱۶ هفتم چند وقته به شدت خستم همش خوابم میاد چندروز مریض بودم گفتم بخاطر مریضیه الان بهترم ... منم هفته ۱۷ ام ویسره یاخوابم یاچرت میزنم هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃
ثریا50 عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6784 این سفتی یعنی طبیعیه ؟؟ اره من حتی یک مرتبهخونریری کردم بیمارستان بستری بودم دکتر اومد بهش شکممو نشون دادم گفتم گفت اشکال نداره این انقباض نیس إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??) بیشتر ببینیدبستن
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 19868 عزیزم من ۱۶ هفتم چند وقته به شدت خستم همش خوابم میاد چندروز مریض بودم گفتم بخاطر مریضیه الان بهترم ... ب دکتر گبتم برام یتامین نوشت ازهفته ۱۵ ولی هیچ تاثیری نداشت روم هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃