2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا آدم تو تاپیک کسی که پز میده نباید بیاد شمال الان ۴ ۵ درجست ی جاهایی کمتر حتی ، بعد میگه هوا عال ...

خیلی سعی داره به خودش تلقین کنه هوا سرد نیست عالیه😂

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
شمال سمت مازندرانیم چالوس نیستیم

اههااا خوش بگذره همیشه شادی بذار عکس روفیلم ام 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب که چی دل بقیه رو بسوزونی؟ اینجا هرکس اینجاس بی پوله برید پزاتونو تواینستا بدید

دقیقا محتوای تاپیک من هم در همین زمینه بود... ایشون نیت بدی ندارن میخوان شادیشون رو تقسیم کنن

ولی بدبختی اینجاس مردمی که پول ندارن یا حسرت دارن بدتر عصبی میشن و حسودی میکنن با دیدن عکسا و محلهای زیبا

و  این دقیقا نه تقصصیر این خانومه نه تقصیر بقیه تقصیر بی پولیه

اصلا آدم تو تاپیک کسی که پز میده نباید بیاد شمال الان ۴ ۵ درجست ی جاهایی کمتر حتی ، بعد میگه هوا عال ...

خدایی مام‌ بخاریمون روشنه‌ و نم‌میزنه بارون ولی هوا بعد از ظهر خیلی خفن‌ میشه دیشب که پیاده رفتیم‌ هییت تو‌ بارون 😂😂😂

.....

همینو بگو هوای شمال الان هم بارونیه هم تگرگ یجاهایی میاد چجوری میگ عالیه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

اره دوررره حوصلم نيست برمدرياش. هم دوست ندارم جنگلاش قشنگهو گرنه دريا و اب فقط خليج فارس

من عاشق شمالم   کاش خونه ام همونجا بود    آره دریا یکم زود آدمو خسته میکنه اما جنگل ها رودخونه ها و آبشارهای شمال عالین  

اخه هوای شمال الان خوب نیست استارتر عزیز ولی کاربرایی که میگن بنده خدا میخواد پز بده اصلا شمال مگه پز دادن داره

یالان باشکاسی یالان. همه غیر تو دروغ ان                                                               بزرگ میشی مثل شایعه در روستا

خب که چی دل بقیه رو بسوزونی؟ اینجا هرکس اینجاس بی پوله برید پزاتونو تواینستا بدید

ما که از خوشیه همه لذت میبریم...خواهشا این حرفا نزنید کم دل همو بشکنید...سال نو با حرف منفی شروع نکنید،خوشحال باش هم وطنت خوشحاله،چرا غم و ناراحتی و بی پولی خوشتون میاد

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....