2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همش بهم‌ میگه حیوان اوشاق 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 58 پست

چقد مادر شوهرمنه.منم سالی سه روز عید میرم کلا خونشون هزچی لایق خودشو بچه هاشه پشتمم می‌گه بهم می‌گه گودوخ .ایت. گوت ورن.زنیکه چل فکر‌میکنه‌چون تهرانیم نمی‌فهمم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایا خودتون زبانی براس دفاع ندارید؟ 

میگه بهتون حیوان! 

بگو اگه من حیوانم، پسرتم حیوان نر اوشاق که باهم زندگی میکنیم

شماهم مادرش 

پس این میشه توهین ب پسر تون و مادر نوه تون

دیگ تکرارش نکنید

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
خانوم احترام یکیو شما داشته باشی اینچوری خطابش میکنی؟ من این چیزا در شان من نیس

این به معنای طفلکی یا مظلوم و از دلسوزی ایناس 

چ وقتایی میگه؟

بی احترامی نیس 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
ایا خودتون زبانی براس دفاع ندارید؟ میگه بهتون حیوان! بگو اگه من حیوانم، پسرتم حیوان نر اوشاق که باهم ...

پیاز داع زیاد نکن

حیوون نمیگه 

اون ی اصطلاحه ک به ترکی میگه منظورش طفلکی هست

دیگه خونش نمیرم ب هیچ وجه

اگ هم رفتی

جواب بده 

دیدن جواب نمیدین، هرچی دهنشون درمیاد میگن 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

بابا چقد همه جبهه گرفتن این حیوون اون حیوون نیس که

به معنای طفلکی ایناس

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید