2777
2789
عنوان

به نظرتون چه کاری مناسب منه سنم کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 69 پست

دختر گل برای شاغل شدن فرصت زیااده

از الان زوده فرسوده و شکسته میشی

از بچگیت لذت ببر بچرخ و خرج کن و حال کن، درس بخون و برای اینده یاصلی شغلیت برنامه بریز 

بعدها اینقدر سرکار رفتن خسته ات کنه ک نگو

پس تا نوجوونی و تو خونه، حالشو ببر

از درست کم نگذار

تابستونم تست بزن، از الان واس کنکور اماده شو و کم کم جلو برو با مشاور تا بتونی بهترین رشته ک علاقه داری و دانشگاه تاپ بیااری

البته کنار تابستون حرفه یاد بگیر مثل قلاب بافی ارایشگری، نقاشی، طراحی و دوختن و.... ولی صغل بنظرم زوده برات

هرطور میلته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دختر گل برای شاغل شدن فرصت زیاادهاز الان زوده فرسوده و شکسته میشیاز بچگیت لذت ببر بچرخ و خرج کن و حا ...

حرف شما کاملا درسته خیلی ممنونم که اینهمه تایپ کردین🎀

میدونین چیه من آرزوم یه ماشین مدل بالاس 

واقعا حاضرم هرچقدر که لازمه براش کار کنم حتی اگه روز آخر عمرم به دستش بیارم  به خاطر همین انقدر عجله میکنم 

راستی در مورد درس من درسم خوبه و چند تا مدال المپیاد دارم به نظرتون میتونم کلاس خصوصی بذارم؟

من غیر دولتی میخونم اونجا برامون کلاس میذاشتن کلاس فرانسه خیلی خوشم اومد چند تا کتابو تو مدرسه خوندم ...

همه مدرسه های غیر دولتی دارن کلاس فرانسوی رو؟

چخوب

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

ایده خوبیه ممنونم🎀ولی مثلا اگه خودتون بودین میرفتین زیر دست مژه کار ۱۵ ساله؟

۱هپ۵ سال بچه ک نیس بله میرفتم مهم مهارتشه ن سن طرف

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

۱هپ۵ سال بچه ک نیس بله میرفتم مهم مهارتشه ن سن طرف

۱۵ سال سن کمی نیس 

بله اتفاقا خیلی فکر کردم ولی نمیدونم باید چیکار کنم درس حسابی نمیدونم ادمینا چیکار میکنن رومم نمیشه ...

ببین از ادمینی تو سایت های داخلی مثل روبیکا شروع کن خود ادمینا دوره آموزشی میزارن

همه مدرسه های غیر دولتی دارن کلاس فرانسوی رو؟چخوب

اگه زبان غیر از کتاب های درسی اموزش پرورش میخوایید باید غیر دولتی های چند زبانه شرکت کنین 

خودشون بهتون میگن مثلا میگن ما فرانسوی یاد میدیم 

یجورایی اپشنه

اگه زبان غیر از کتاب های درسی اموزش پرورش میخوایید باید غیر دولتی های چند زبانه شرکت کنین خودشون بهت ...

اها

جدییییی؟

اره واقعا طرفو بچه حساب نمیکنم