2777
2789
عنوان

تاحالا کسی رو اینجا شناسایی کردید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 66 پست
😐🤝🏻الحق که فحش عمه بجا بود

🤣🤣🤣🤣دقیقااااا

[💍♥️] #کیجا_مازنی🥲💙 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عمم عکس مامانمو گذاشته بود تو سایت

وااای خیلی خندیدم 🤣🤣🤣🤣توروخدا تعریف کن چیکار کردی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
خیلی خوب بود ملیییی🤣🤣روز قبلش با مامانم دعواش شده بود میگفت انقد عمل کرده خوشگل بشه 🤣🤣🤣

چقد حسود آخه مگه میشهههه😭😂😂

پروفت مبارککک

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

آره 🤣🤣🤣ولی خب باعث شد بفهمه مامانم ازش داف تره چون حسابی ریدم به خودش 🫠🤣🤣

عه بهش نگفتی شناختیش؟ 🤣🤣🤣

ایول 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
وااای خیلی خندیدم 🤣🤣🤣🤣توروخدا تعریف کن چیکار کردی

هیچی بابا روز قبلش با مامانم دعواش شده بود خیلی بد دعواش شد 

بعد تاپیک زد چی با خودتون فک میکنید انقد عمل میکنید فک میکنید خوشگل میشید ؟ وقتی زشت باشید زشت میمونید بعد دیگ عکس مامانمو گذاشت با عکس خودش گفت کدوممون بهتریم الان خدایی ؟ مامانم عملیه ولی خوشگله خودش نچراله ولی خوشگل زیاد نیس 

بعد همه گفتن عملیه 🤣🤣🤣

[💍♥️] #کیجا_مازنی🥲💙 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌

بیشتر ببینید
هیچی خصوصیات دوستش گفته بود کاملا مشخص بود که داره منو میگه

درباره دعواتتون نبود احیانا؟😂

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
هیچی بابا روز قبلش با مامانم دعواش شده بود خیلی بد دعواش شد بعد تاپیک زد چی با خودتون فک میکنید انقد ...

وااای🤣🤣🤣من فکر کردم رفتی بهش گفتی عمه، عکس مامانمو بردار

بیشتر ببینید
چقد حسود آخه مگه میشهههه😭😂😂پروفت مبارککک

وای حالا همه جا میگه آیلار مث خواهرمه 🫠🤣🤣🤣

مرسیییییی

پن دیقه ای تاییدش کرد برای اولین بااار 🤣🤣🤣

بیشتر ببینید
عه بهش نگفتی شناختیش؟ 🤣🤣🤣ایول

نه بابا شرفم میرفت 🤣🤣🤣

ولی خب تاپیکاشو میخونم گاهی

بیشتر ببینید
وااای🤣🤣🤣من فکر کردم رفتی بهش گفتی عمه، عکس مامانمو بردار

مامانم پیجش بازه مشکلی نداره

بیشتر ببینید
نه بابا شرفم میرفت 🤣🤣🤣ولی خب تاپیکاشو میخونم گاهی

آی آی آی🤣🤣

هر وقت راجب شما تاپیک میزنه میری  ضایعش میکنی  نه؟ 🤣🤣

بیشتر ببینید