2777
2789
عنوان

مردای سایت

480 بازدید | 61 پست

خیلی چندشن. تو هر تاپیکی میبینم تصورم ازشون یه مرد سبیلو با روسریه, انقدر که خاله زنکن 

همشونم میگن تو این دوره زمونه مردی بیاد خواستگاریت باید به سلامت عقلش شک منی🙄

نه پس تو عاقلی! نه زنی، نه زندگی، نه بچه ای ....

مرد باید شهامت تشکیل خانواده داشته باشه و فقط مردی که مسئولیت پذیر و  با جربزه ست میتونه از پسش بر بیاد

تویی که صبح تا شب نینیسایت به خانمای متاهل درخواست دوستی میدی در مورد عاقل بودن یا نبودن مردای دیگه نظر نده 

مرسی🥴

مردی که میاد نی نی سایت کلا اوضاعش معلومه که چه شخصیتی داره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه بابا اتفاقا الان فقط مردای پولدار ازدواج میکنن اونا حتما خودشون هیچی ندارن اینجوری میگن خودشونو سبک کنن

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
نه بابا اتفاقا الان فقط مردای پولدار ازدواج میکنن اونا حتما خودشون هیچی ندارن اینجوری میگن خودشونو س ...

مرد زیاد دیدم با وع مالی متوسط هم ازدواج کرده و خوشبخته. مگه زندگی فقط به خوش گذرونیه. مردی که لذت زندگی رو فقط تو خوشگذرونی و زندگی بی هدف میبینه اسمش مرد نیست 

مرد زیاد دیدم با وع مالی متوسط هم ازدواج کرده و خوشبخته. مگه زندگی فقط به خوش گذرونیه. مردی که لذت ز ...

تو فکر کردی مثلا من دوست ندارم ازدواج کنم بچه دار بشم تشکیل خانواده بدم خونه و زندگی و ماشین داشته باشم؟ 

کمتر کسی پیدا میشه که یه زندگی سالم رو نخواد برید ببینید چه اتفاقایی افتاده روزگار چه برسر زن ها و مرد ها آورده که مردم به این روز افتادن

تو از زندگی یه مرد چی میدونی که چه غم و غصه هایی رو پشت سر میزاریم فکر کردی راحته برای ما که مرد باشیم و فلان کنیم و فلان کنیم نه خیر همونطور که زن بودن سخته به مراتب مرد بودن 10 برابر سخته