2777
2789
عنوان

داداشم زن میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2834 بازدید | 135 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدایی ۱۰ تومن خیلیییی کمه پسفردا ۲ / ۳ تا بچه هم بیاد دیگه هیچی الان یه لباس مبخوای بخری ۱ تومن پولش ...

ده تومن که نمی‌مونه بیشتر میشه. لباس هم که هر هفته نمیخوره مگه خونه باش چقدر لباس میخریده

پیدا کردن دختر خوب مثل سوزن تو انبار کاه... حتی شرایط مالی خوب باشه بازم سخته.. مخصوصاً سنتی که وحشت ...

پسر خوب هم فکر نمیکنم بیاد عضو سایتی بشه که اسمش نینی سایت هست و مسائل زنانه توش مطرح میشه!!! 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
ده تومن که نمی‌مونه بیشتر میشه. لباس هم که هر هفته نمیخوره مگه خونه باش چقدر لباس میخریده

دو شغله بشه اوکیه الان دایی من ۲ شغله هست ۲۰ تومن شده حقوقش بازم میناله یکم برو بیرون ببین وضع چطوره 

هییییی چقد دختره واقعا کثیف بود یکی مثل من میگم اگه من بودم از خوشحالی بال درمیاوردم به هیچ قیمتی از ...

میدونی چرا؟؟ 

اون یه دختر بدجنس و فریبکار بوده. پسرا به دختر بدجنسا خییییلی بیشتر از امثال من و شما جذب میشن متاسفانه. 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
خدایی ۱۰ تومن خیلیییی کمه پسفردا ۲ / ۳ تا بچه هم بیاد دیگه هیچی الان یه لباس مبخوای بخری ۱ تومن پولش ...

نه دیگه توی این دوره زمونه قشر متوسط که نمیتونه دو سع تا بچه بیاره. فوقش یکی

بیشتر ببینید
میدونی چرا؟؟ اون یه دختر بدجنس و فریبکار بوده. پسرا به دختر بدجنسا خییییلی بیشتر از امثال من و شما ج ...

هییییی خدا 😓😓😓😓

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
چخبره من شوهرم ۱۵ تومن درآمد داره با خونه و ماشین داریم زندگی میکنیم راحت مگه همه جا تهرانه

الهی ۱۰۰ ساله بشین به پای هم 

با خوشبختی و عافیت 🌿🌿

.

اگه امکان داشت بگین کدوم شهر

چنتا دوس دختر فکر کنم داشته ولی من و مادرم کلن اون مدل دخترا و پسند نمیکنیم

دقت کن برای برادرت یکی لنگه خودش باید بگیری ن آفتاب مهتاب ندیده ک بساز و فلان

کبوتر با کبوتر باز با باز

بیخود میکنن اینایی ک اهل دوست دختر و فلان بودن دنبال پاک می‌گردن 

دقت کن برای برادرت یکی لنگه خودش باید بگیری ن آفتاب مهتاب ندیده ک بساز و فلانکبوتر با کبوتر باز با ب ...

وا

ارزش پسر که با دختر یکی نیست

دختر با ارزش هاش (زیبایی ، نجابت و ... ) به دنیا میاد

پسر باید ارزش هاش (پول و دستاورد های بزرگ زندگی و درآمد و مدرک و پایان خدمت و ...) رو بدست بیاره

اگر قرار باشه همه لنگه خودشون رو پیدا کنن و پسر اگر باکره میخاد خودشم باکره باشه پس اون پسری که خونه و ماشین و درامد داره دختره هم باید خونه و ماشین و درامد داشته باشه. نمیشه اینجوری که

معیار ها فرق میکنه

واارزش پسر که با دختر یکی نیستدختر با ارزش هاش (زیبایی ، نجابت و ... ) به دنیا میادپسر باید ارزش هاش ...

اول برای تو ک فکر میکنی پسر هرزه بودن عیب نیست و بعد برای اون دخترپاکی  ک میخواد با همچین تفکراتی وصلت کنه متاسفم

درسته ، ارزش پسر با دختر یکی نیست 

امثال برادر تو با این مدل گذشته و این طرز تفکر خانوادگی بی ارزش ترینن