2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من ماهی قرمز داشتم تا چند سال داشتمشون اول اینکه غذای مخصوص دارن اگر نخریدید بهش نون خشک اندازه سر سوزن کن بریز ویواش یواش بریز تا بخورن بعد یکی بعدی رو بریز چون همه رو بریزی ابشون کثیف میشه و حتما اب شونو خواستی عوض کنی بزار چند ساعت بیرون بمونه بعد ابشو عو ضکن تا کلرش بره ♥️😘خیلی ممنون که حواست به اون کوچولو ها هست😘

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

عزیزان نون خشک خوب نرم کنید بدید من 3 ساله همینو میدم هنوزم زندهست👏👏👏👏👏👏👏👏👏

خدا خیرت بده

یکم براش ریختم ببینم میخوره

بیچاره اصلا شنا نمیکنه یه جا ساکن مونده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من چیزی نمیدم

اصلا نمیدونم درستش اینه که بهش غذا بدن یا نه، میترسم یه چیزی بهش بدم بمیره گناه داره

خدای زیبای من، ببخش به من هر آنچه که لایق خدایی توست، و مرا بپروران با آنچه که در حد لطف و رحمانیت توست🤍

عزیزان نون خشک خوب نرم کنید بدید من 3 ساله همینو میدم هنوزم زندهست👏👏👏👏👏👏👏👏👏

یعنی سه ساله زندس؟؟

بیشتر توضیح میدی لطفا

روزی چند بار بهش بدیم، چقدر؟

اول نون خشک رو ریز کنیم نرم کنیم بعد بریزم تو اب؟

فقط همین کافیه؟ نمیخواد غذا بخریم براش؟

خدای زیبای من، ببخش به من هر آنچه که لایق خدایی توست، و مرا بپروران با آنچه که در حد لطف و رحمانیت توست🤍

سلام عزیزم من ماهی قرمز داشتم تا چند سال داشتمشون اول اینکه غذای مخصوص دارن اگر نخریدید بهش نون خشک ...

عزیزم ابشون رو هر چند وقت یه بار باید عوض کنیم؟؟

یعنی سه ساله زندس؟؟بیشتر توضیح میدی لطفاروزی چند بار بهش بدیم، چقدر؟اول نون خشک رو ریز کنیم نرم کنیم ...

نه عزیزم نمیخواد هر سه روز یک بار خیلی کم نون براش نرم کنین ریز ریز کنین که بتونه بخوره عالیه