2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه برای چیزای معمولی اجازه نمیخواد 

ولی برا مسافرت و مهمونی های های دوستانه مجردی جتما اجازه میخواد ازش بگیرم😐😂

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بیشتر ببینید
خانم شما چتونه؟مثلا بزرگترشونی باید یطور بگی حتی اگه اشتباهه درست متوجه بشه عصاب نداری جوابشونو نده ...

من تا حالا یکبار هم همسرمو زیر سوال نبردم اینجور که اینا میگن غلط کرده و فلان و ...

بدبخت میره زحمت میکشه برای ما نباید خبر داشته باشه زنو بچش کجان؟ خیالش جمع باشه؟

من کارای خونه رو هم زیاد نمیکنم هیچی نمیگه از سرکار میاد نهار آماده نباشه خودم خجالت میکشم.

دخترای الان چشم بازارو کور کردن فکر کردن تعهد فقط یکطرفس یه کلمه هم یاد گرفتن هی میگن ما مستقلیم شما زن ستیز جمع کنین . مردی کفتن زنی گفتن حیای نسل قبلو که ندارین تازه

می‌دونم اومدیم و یکی مهریه نداشت یا خیلی کم داشت بحث مهریه جداست من دارم میگم چرا ارث فقط یک هشتم؟ول ...

اینکه مهریه نداشته باشن، تقصیر مرد نیست عزیزم، کوتاهی خانواده زنه. 

چون مهریه حق خانمه و باید به عهده مرد گذاشته بشه. 

اینکه خانم قبل از عقد بیاد از حقش بگذره و مهریه تعیین نکنه، اینجا کوتاهی از جانب مرد نیست. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
اولا مودب باشیدقرار نیست هر اصطلاحی برای خودتون به کار می برید برای دیگران هم به کار ببرید و بقیه با ...

حرف حق تلخ اومد؟

اومدیم زن مهریه اش پایین بود ازاینا که شاخ گل و ایناس

بچه هم داشت

عملا زن نابود میشه حالا تو هی سعی کن عادی جلوه بدی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید
درصد زیادی از خانم ها اصلا خرجی نمی‌گیرن یا اونطور که شایسته هست نمی‌گیرن در مورد مسیولیت هم مسیولیت ...

نمیگم در مورد همه این مسئله صدق میکنه چون بعضیا واقعا دلسوزانه برای خودشون زندگی نمیکنن ولی با بعضی حرفا خیلی از حقوق زن و مرد ضایع میشه

زندگی باید متعادل باشه 

اما طوری که بعضی ها شان خانم هارو پایین میارن واقعا رو اعصابه ،گاهی حتی به شوخی یه سری پست ها راجب بعضی اخلاق های طبیعی خانم ها میبینم که به تمسخر گرفته شده ناراحت میشم چون خودمون اجازه دادیم این طور رفتار بشه

دوستتون پیگیری قانونی نکرده .

اون فیلمه رو ندیدی لابد باران کوثری اجازه نداد شوهرش ک برا مسابقات کشوری از کشور خارج شه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید
حرف حق تلخ اومد؟اومدیم زن مهریه اش پایین بود ازاینا که شاخ گل و ایناسبچه هم داشتعملا زن نابود میشه ح ...

من مهریه ام کلن چهارده تاس

همسرم صلح عمرا کرده همه چیو به نامم یعنی در صورت خدایی نکرده زبونم لال اتفاقی براشون بیوفته همه چی به نام من میشه

حرف حق تلخ اومد؟اومدیم زن مهریه اش پایین بود ازاینا که شاخ گل و ایناسبچه هم داشتعملا زن نابود میشه ح ...

حرف حق با حرفی که از روی ادب و فهمِ نداشته باشه فرق داره

و من حرف حقی ندیدم که بخواد برام تلخ باشه. 

بی ادبی و کلمات شما آزار دهنده و ناپسند بود. 

بالا هم نوشتم؛ مهریه وظیفه مرده و به عهده اون؛ اینکه زن قبل از عقد مهریه تعیین نکنه و مهریه رو از عهده مرد ساقط کنه، کوتاهی خود زن و خانواده زنه. پس هیچ ربطی به مرد نداره و تقصیر مرد نیست. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
خب من که همینو گفتم ؟

شروطش رو نفرمودین

بیشتر ببینید