2777
2789
عنوان

شما با همسرتون حرف مشترک زیاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 27 پست
شماهم ؟

چون اخلاق نداره تایچیزبگم جنگ راه میندازه وگرنه اگه آدم بودحرف براگفتن زیادداشتم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

اره اگر هم حرف نداشته باشیم از خاطره هامون یا طول روز سرکار چیشد کجا رفتیم چیکار کردیم حرف میزنیم 

ما هم ۱۰ سال اختلاف داریم ولی هم کفو هم هستیم چه اعتقادی چه فرهنگی چه مالی و غیره 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این واقعا خیلی بده که حرف مشترک نداریدبایدتو دوران عقد نادیده نمیگرفتینیسریا هستن 10 سال تفاوت سنی د ...

نه عزیزم منظورم میانگین اختلاف سنی بود 

مثلا یک موضوعی رو مطرح میکنم میگه این چیزا بچگانه چیه 

اره اگر هم حرف نداشته باشیم از خاطره هامون یا طول روز سرکار چیشد کجا رفتیم چیکار کردیم حرف میزنیم ما ...

خیلی هم عالی عزیزم 

فکرمیکنم‌چون ما اختلاف فکری داریم برای همین حس میکنم حرف مشترک ندارم

علایق و تفریح و دیدگاه یکسانی داریم 

هر دو اهل هنر و سینما هستیم 

تایپ شخصیتی یکسانی داریم 

بخاطر همین موضوع برای صحبت کردن زیاد داریم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه و شیفته هنر و موسیقی ام🎨🖌️🎹🎼یه پیشی دارم به اسم آقای هویج که عشق مامانشه🥕🐈

فک نکنم اختلاف سنی خیلی تاثیر داشته باشه من ۱۰ سال اختلاف سنی داریم روزی که شیفته سر کار فک کنم کم کمش دو ساعت حرف میزنیم با گوشی ۹۰ درصد حرفامون هم تکراریه هر وقت بره بیرو تا بیاد بگو یه ساعت زنگ میزنه میگه دارم میام چیزی لازم نداری به نظرم حرفای روز مره به اعتقاد ربطی نداره شوهرم مذهبیه من نه خودت از یه جایی شروع کن به حرف زدن تا عادت بشه

از لحاظ فکری یکم فرق میکنیم گاهی حتی بحث پیش میاد .شوهرت اجازه میده با دوستات رفت آمد کنی ؟

اره حتی خوشحال میشه ک خودمم تفریح و پلن های خاص برا خودم داشته باشم

دوس داره ادم اکتیوی باشم و از زندگی لذت ببرم

با اینکه خودم ادم درونگراییم و زیاد اهل این چیزا نیستم

فک نکنم اختلاف سنی خیلی تاثیر داشته باشه من ۱۰ سال اختلاف سنی داریم روزی که شیفته سر کار فک کنم کم ک ...

خیلی هم عااالی😍❤️

ماهم صحبت میکنیم از طی روز مون 

ولی احساس میکنم خیلی تفاوت داریم