خانمها من سه ماهه باردارم و یک ماهه متاسفانه زگیل درآوردم دکترها میگن باید زایمان کنی بعد درمان انجام بدی کسی بوده توی شرایط من؟با وجود اینکه ضایعات خیلی کوچیکی دارم ولی اصلا راحت نیستیم ؛کسی تجربه داشته ۹ماه با همسرش رابطه نداشته باشه....😓
عزیزم نمیدونیم از کجا گرفتیم اون علائمی نداره ولی من بعد بارداریم علائم نشون دادم فقط میدونیم و مطمآنیم که جنسی نیست....از کجا انتقال پیدا کرده بهمون نمیدونیم واقعا ناراحتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نشنیدم زگیل از راهی غیر رابطه انتقال پیدا کرده باشه اخه
چرا عزیزم تازگیها میگن تماس با پوست فرد مبتلا غیر از راه جنسی؛استفاده از لباسش ؛نشستن لبه استخر؛و سرویس بهداشتی آلوده ؛حتی لیزر و خدمات ناخن هم میتونه منتقل کنه
خیلی از بارداریا ممکنه خطر ناک باشه و استراحت مطلق و رابطه ممنوعه ،دیگه شمام اینطوری شده مجبورین غیر قابل تحمل نیست اینم میگذره.جور دیگه بهم محبت کنید و.....
چرا عزیزم تازگیها میگن تماس با پوست فرد مبتلا غیر از راه جنسی؛استفاده از لباسش ؛نشستن لبه استخر؛و س ...
اره منم شنیدم فعلا عزیزم بهداشت تو رعایت کن رابطه نداشت باش تا زایمان کنی بعد درمان کنی انشااله رابطه بعدش برقرار کنی چون شوهرت بگیره دو تا تون میشیشن سخته درمان