2777
2789
عنوان

چرا عجیب باشه یک قرتی حرم بره 😇😅

195 بازدید | 12 پست

من حرم میرم ودعا میکنم و گاهی نماز هم میخونم و خدا برام مهمه 

ولی از اون‌طرف عکسهای خوشگل از خودم میزارم 

لباسهای خوشگل میپوشم و میزقصم 

منافات داره باهم؟؟؟ 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم پروفایل عکس خودم میزاشتم یه جا یه نفربهم کفت توکه اعتقااددداری چراخودتوبه گناه میندازی،میدونی امام زمان خیلی ازدستت ناراحت میشه وهمچنین خدا،یه مشکلی برام پیش اومد پناه بردم به امام زمان خیلی خوب مشکلم حل شد دیگه هیچوقت پروفایل عکس خودم نزاشتم گاهی وسوسه میشم اما میگم من قول دادم

مث دخترخالمی

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲من بمیرم ولی ب بچه هام چیزی نشه یا ابلفضل

بیشتر ببینید

طبیعت با مثبت و منفی پابرجاست

کاملاً طبیعیه

مذهبی هایی که مخالفن با تو نرمال نیستن

تنها چیز که غیر ممکنه، فقط خودِ غیرِ ممکنه💪 من با قوانین خالقم [طبیعت] 🌎 زندگی می کنم نه قوانین ساختگی✒️

منافات داره

ولی خب برات مهم نباشه  برای کسی مهم نیست به غیر از ادمای فضول

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>

بیشتر ببینید

منافاتش رو باید خودت یه نیگا کنی ببینی اون کارای دیگه ای که می کنی مطابق فرامین و احکام الهیه یا منافات داره

اگر اون کارای دیگه مخالف احکام الهیه  یه مثال برات می زنم ،مثلا فکر کن یکی بهت بگه من خیلی دوست دارم حرف زدن با تو بهم آرامش میده میاد باهات صحبت می کنه و دم از دوستی می زنه

از اون ور میره کارایی که تو خوشت نمیاد  و گفتی انجام نده انجام میده 

بعد بهت بگه اینا با دوست داشتن تو چه منافاتی داره چی جوابشو میدی؟؟

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️