2777
2789
عنوان

نی نی کوچولوم صبحا

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 39 پست

جان دلم ببوسش از طرف من.. دلم رفت براش🥰😍😘... دوستم میشه منم دعا کنی دوباره باردار بشم اخه خیلی ساله منتظرم وکلی دلشکسته ام .. دعاکن باردار بشم باز واینبار سلامت بغلش بگیرم... ازین نی نی پستونکی ها میخام منم🙏🥺🤤

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان دلم ببوسش از طرف من.. دلم رفت براش🥰😍😘... دوستم میشه منم دعا کنی دوباره باردار بشم اخه خیلی سا ...

فداتبشم عزیزم چشم ایشالا تو همین سال  به زودی نی نی دار بشی  یه نی نی خوشگل و تپلی😍😍 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...

فک کنین وقتی گم میکنه چ غم بزرگی داره تو دلش☹️

عاشق پستونکشه سه تا دیگه هم داره اما فقط اینو میزاره دهنش بقیه رو وقتی میشینه با پاهاش پرت میکنه اونور😂

فداتبشم عزیزم چشم ایشالا تو همین سال به زودی نی نی دار بشی یه نی نی خوشگل و تپلی😍😍

انشالله الهی آمین خدا از دل و زبونت بشنوه. دوست خوش قلبم...نی نی نازمو از طرفم بازم ببوسش. اسمم سمانه هر وقت یادت افتادم دعام کن

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید
انشالله الهی آمین خدا از دل و زبونت بشنوه. دوست خوش قلبم...نی نی نازمو از طرفم بازم ببوسش. اسمم سمان ...

فداتبشم عزیزم اگه قسمتم بشه میرم مشهد قبل عملم اونجا سفارشی دعات میکنم ایشالا به زودی تاپیک بزنی که بارداری نی نی داری😍😍😍😍😍

فداتبشم عزیزم اگه قسمتم بشه میرم مشهد قبل عملم اونجا سفارشی دعات میکنم ایشالا به زودی تاپیک بزنی که ...

ممنونم ازت یادت افتاد هر وقت دعام کن🥺🙏

بیشتر ببینید