2777
2789

اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِکِتابِکَ الْمُنْزَلِ وَ ما فیهِ وَ فیهِ اسْمُکَ الاْکْبَرُ وَ اَسْماَّؤُکَ الْحُسْنی وَ ما یُخافُ وَ یُرْجی اَنْ تَجْعَلَنی مِنْ عُتَقاَّئِکَ مِنَ النّارِ بگین بعد حاجت تون بخواین

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
عزیزم حتما برا منم دعا کنید چون میدونم تنبلی تخمدان دارم سخت باردار میشم ممنونم

من امشب برای همه کسایی که آرزوی مادر شدن دارم دعا کردم 

انشالله به حق محسن فاطمه به حق علی اصغر به حق رقیه دامنت سبز بشه الهی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام خدمت همه سروران عزیزامشب به خواندن ۱سوره واقعه،۱سوره توحید وهفت ذکر یا الله سفارش شدهحاجتروا با ...

بله من این سفارش رو انجام دادم از آیت الله فاطمی نیا سفارش شده است

الهی آمین عزیزم ان شاءالله خدا به حق حضرت علی و این شب مبارک و با صلاحتون تا سال بعد این موقع آغوشت ...

عزیزم خیلی ممنونم بابت دعای زیباتون و دل مهربونتون انشالله همیشه سلامت باشی به حق علی 

امسال قراره تو زمستون ۱۴۰۴ به یه نی نی خوشگل که از گوشت و خون خودته شیر بدی 😀

عزیزم خیلی ممنونم از دل مهربونت عزیزمم الهی خدا از شما قبول کنه این دعا رو 🙏🙏🙏

خدایاا با چشایی اشکی ینویسم هرکسی که حاجت داره دست خالی نفرستش به هرکسی که بچه میخواد بچه بدهيَا سَر ...

واقعا جز دعا چیزی ندارم واقعا جز خدا امیدی ندارم تمام ذهنم تمام توجهم فقط به خداست رحم کن به کسی که سرمایه اش امید است چقد شرح حال من و همه منتظراست

میفهممت خییلییی سختهتو اضطراب و استرس صبحگاهی ام داری؟

اره

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
من امشب برای همه کسایی که آرزوی مادر شدن دارم دعا کردم انشالله به حق محسن فاطمه به حق علی اصغر به حق ...

ممنون عزیزم البته فعلا محردم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا