2777
2789
اینا فقط حرفه

شما اشتباه فکر میکنی عزیزم

تعریف زیبایی از نظر خیلیا شده عمل زیبایی الان خیلیا همچین سلیقه ای دارن که مثلا من  ندارم

بعدشم سن بلوغ برای همه همینه انگار ورم داره صورت بینی و لب بزرگ تره جوش های ریز و درشت صورتو یه مقدار بد نشون میدن فک کنم اکثر ادما همچین حسی دارن خودمم اینجوری بودم 

اما الان اصلا شبیه دوران بلوغم نیستم 

به اونا که بی رعایت ادب به دیگران میگن زشت هم محل نده اونا اگر نرمال بودن حتی اگه طرف زشتم باشه اینجوری حرف نمیزنن باهاش پس نظرشون تحت نبود ادب کافی و صرفا هیجاناته مهم نباشه برات

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اشتباه فکر میکنی عزیزمتعریف زیبایی از نظر خیلیا شده عمل زیبایی الان خیلیا همچین سلیقه ای دارن که ...

دقیقاً آنقدر عملیاااا هستننن که ما به چشم نمیایم

خیاط و طراحی لباس هستم😌

واقعاً یعنی درست میشه؟؟

باور کن با اینکه تو سن بلوغی فیست خیلی کیوته :)

اعتماد به نفس داشته باش خودتو دوست داشته باش 

دو تا چیز ولی هست یکی اینکه توی سن بلوغ قیافه عوض میشه یکم از حالت بچگی درمیاد ولی هرچی بزرگتر میشی قیافه جا افتاده تر میشه 

یکی دیگه هم اینکه  یکم طبیعیه بعضی وقتا ممکنه خودتو کم ببینی از خودت ایراد بگیری ولی یکی از بیرون ببینه خیلی تو رو تایید می‌کنه این چیزیه که کم کم یادش میگیری و اصلا نگران نباش چه الان چه چند سال دیگه تو فیست عالیه😘

باور کن با اینکه تو سن بلوغی فیست خیلی کیوته :)اعتماد به نفس داشته باش خودتو دوست داشته باش دو تا چی ...

مرسیییی واقعاً دلگرمم کردی

خیاط و طراحی لباس هستم😌