2777
2789
ممنون مثلا برای مواد کوکو ۳ و ۴ نفر ۳ونیم خوبه؟ مواد کم مثلا یکی دوتا پیازم بخوایم تو ۳ونبم میشه؟ کم ...

عکس صفحه ۹۰

مواد کوکو برای ۳نفر همون ۳ونیم لیتری خوبه

ولی اونکه گفتید ۲تاپیاز بندازی نره لابلاش اطلاعی ندارم

برامن ک ۵ونیم لیتریه نمیشه مثلا دوتا پیاز بندازی باید بیشتر باشه

من بیشتر بخاطر سبزی آش بزرگ گرفتم مثلا دوسه کیلو سبزی میریزم توش ۳۰ ثانیه خورد میکنه.یه کاردک پلاستیکی هم داره ک اگه بعضی هاش خورد نشد جابه جا میکنم و دوباره ۵ثانیه میزنم وتمام.خیلی عالیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فروش که راکده. ولی در کل زورم از این میگیره که برای این خونه سی تا سکه دو سال پیش به قیمت ۱۴ میلیون ...

فکرش نکن ، قسمت بوده  خودت اذیت نکن . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نمیشه خیلی گرونهجنسش آمریکایی شوهرم برام خریدتش یادگاریه

خب وقتی استفاده نمیشه چکاریه نگه داری ، خودت میدونی.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ممنون مثلا برای مواد کوکو ۳ و ۴ نفر ۳ونیم خوبه؟ مواد کم مثلا یکی دوتا پیازم بخوایم تو ۳ونبم میشه؟ کم ...

خواستی خردکن بخری دوکاسه بخر .سایز کوچیکش برای سیر و یه دونه پیاز عالیه . بزرگش هم مواد کوکو و سالاد و این چیزا

خواستی خردکن بخری دوکاسه بخر .سایز کوچیکش برای سیر و یه دونه پیاز عالیه . بزرگش هم مواد کوکو و سالاد ...

مگه دوکاسه کاسه هاش هم اندازه نیست.

من هرجی میبینم دو کاسه یجورن فقط یکیش استیل یکیش شیشه است

مگه دوکاسه کاسه هاش هم اندازه نیست.من هرجی میبینم دو کاسه یجورن فقط یکیش استیل یکیش شیشه است

نه من خیلی گشتم یهو چشمم خورد بهش . یعنی عالیه ها . بخری دعام میکنی . مارک شیامی .. دی اس پی . یکی دیگش یادم نمیاد . دو تا گرفتم یکی دیج ی کالا یکی با سلام 

نه من خیلی گشتم یهو چشمم خورد بهش . یعنی عالیه ها . بخری دعام میکنی . مارک شیامی .. دی اس پی . یکی د ...

ممنون شما خریدی؟  عکسشو نداری برام بفرستی ؟اتفاقا منم از دیجیکالا یا با سلام میخرم 

ممنون شما خریدی؟ عکسشو نداری برام بفرستی ؟اتفاقا منم از دیجیکالا یا با سلام میخرم

فرستادم اگه تایید نشد برند رادکو هست . اونیکی دی اس پی هست . به نظرم رادوکو بهتره یه هوا کاسش بزرگتره. 

کوچیکه برای پیاز روزانه عالیه