2777
2789
خیلی گرونه ۴تافیله سوخاری۳۰۰ هزاراونوقت یه مرغ کامل ۲۴۰ هزار اصلا بصرفه نیست

آره دیگه گرونه ما سه نفریم دوتا ران کامل سوخاری میخریم میشه ۱۳۰تومن اونم نمیتونیم همش بخوریم😅

ولی یبارم مهمون سرزده اومدبرام خودم برنج وسالاد درست کردم همسرم مرغ سوخاری گرفت خیلی کمک بود اون لحظه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما یه تاپیک جدا بزن توضیح بده🤣🤣چقدرم باحوصله ایدبقول خودتون از دیشب ۲تاسوال تکراری رو بارها جواب ...

اشکال نداره بعضی ها حرفهاشون خیلی خوب بود کلی انرژی گرفتم ازشون و تا جایی که امکان داشت جوابشون رو دادم که بی احترامی نشه بهشون 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کیک پزی شیرینی پزی خشک کردن سبزی و میوه پخت گوشت و ماهی کباب کردنحتی پختن پیتزا و پاپ کورن

من هیچکدوم رو بلد نیستم 

اینستا هم ندارم 

مثلا برای گوشت باید چیجوری درست کرد ک خوب بشه 

وقت داری بهم بگی؟

منم بگم چندوقت پیش یه شلوار مام استایل از یه پیج سفارش دادم توعکس خیلی قشنگ بود اندازه ها هم فرستاده بود ک طبق اون انتخاب کنم .یمقدارم بزرگتر ازسایزم سفارش دادم میخاستم آزادتر باشه

وقتی آوردنش بازش کردم هنگ کردم بشدددت تنگ وچسبان🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بزور از پام بالا رفت دقیقا شبیه ساپورته

عزیزم من تازه عروسک دوسال میشه عروسی کردم و دونقریم هیچ استفاده ندارم برا خانواده پر جمعیت خوبه

درست میگی گلم ما پر جمعیتیم

یه نفر تو زندگی همه هست که بودن و داشتنش به همه سختیا می‌ارزه امید و روشنایی و نوره توی تاریکیا از همونا که وقتی توی مشکلات غرقی بهش فکر می‌کنی و لبخند می‌زنی تو تنها انگیزه ام برای ماندنی در این زندگی بی اعتبار می‌خواستم بدونی تو همون یه نفر منی💙a💙

بیشتر ببینید
عینک آفتابی 😑خودم عینکیم و بدون عینک خودم رسما کورم 🤣🤣

فریمشو ببر عینک فروشی بگو برات شیشه آفتابی نمره دار بزنن. عینک آفتابی من اینجوریه

بیایید آدم ها را بیشتر از آنچه تنها هستند، تنها نکنیم.

من همرا با خواهرشوهرم رفتم پارچه فروشی اون میخواست پارچه بخره منم پارچه ها تو چشمم قشنگ اومدن حدود چهارتومن پارچه خریدم دادم خیاط دوختن و اصلا خوشم ازشون نمیاد هر سری میرم خیابون میگم ای بابا این همه لباس قشنگ بود چرا خریت کردم...انگار چهارتومن پولو ریختم دور بجز پول خیاطش