2777
2789
حواسم نبود بدون روغن بگیرم از ایناس ک روغن زیاد میخاد سبدش بزرگه بعد نمیدونم چرا مرغ رو سفت میکنه م ...

آهان من فکر کردم بدون روغنه 

سفت شدن مرغ دو حالت داره یا زیاد سرخ میشه یا کم سرخ میشه کامل نمیکنه درجه شو زیاد یا کم کنید

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی یادم نیومد فکر کنم هر چی خریدم واقعا میخواستمش

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید

یک سال و نیم پیش یه مانتو زشت و اشغال خریدم یک تومن که اصلا هم بهم نمیومد چند بار هم بیشتر نپوشیدمش

یعنی حرص میخورم چون وضع مالیمم خوب نیس چی بود این رفتم ۱ تومن دادم جاش کاش با یه تومن چیز دیگه خریده بودم 

لوازم آرایش مثل هایلایت ؛ خط چشم افتضاح دوروز طول میکشه اثرش بره   دو تا عطر گرفتم چنان بوی بدی میدن همنیجوری یه گوشه کمد   همچنین ماسک ذغال  یک مشت مراقبت پوستی    از دست خودم حرصم میگیره اینا چیه گرفتم همچنین درس عبرت گرفتم هرچی دیدمو شنیدم نگیرم محصول عالیه فلان محصول  کل پولمو نبرم بیرون هوس چیزی کنم

__درخواست دوستی ندین ___________________

بچهااااااااا

ساعت گوشیم ۴ هس ولی ساعت تی وی ۳😑😑😑😑😑

کدوم درسته؟؟

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیشتر ببینید

گرون نیست

یه دامن الیاف طبیعی گرفتم دویست تومن

انقدی که اب واسه شستنش مصرف کردم و برق واسه اتو کردنش رفته 

بهتر بود یه چیز گرون درست میخریدم

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

زیر اتویی ، یبار استفاده نکردم . همیشه بالش میزارم .

سبزی خُرد کن 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بیشتر ببینید