2777
2789
نه از حسادت هر کسی یک چیزی گفت کلا بیخیالش شدم فقط رفتم پلاکش کردم آوردم کلا با اسنپ میرم میام

توروخدا حرفای این مردم نادون ول کن اخه چه ارزشی داره حرفشون 

توروخدا فردا برو ماشینتو از پارکینگ بیرون بیار یه اهنگ دلنشین بزار برو واسه خودت دور دور بقران هیچکس حال ما واسش مهم نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه باید دور بزنی باتری بخوابه اذیتت میکنه ها خرجم رو دستت میذاره

فعلا بیداره🤣😄😅🤣

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مبارکت قشنگم عیدتم مبارک

وای دوست دارم تیکه تیکش کنم😅😅😅

قربونت برمم،،،تو تاپیک عید که زدم‌تگت گردم😍💞

عید توام مبارک قشنگ‌من❤️❤️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

توروخدا حرفای این مردم نادون ول کن اخه چه ارزشی داره حرفشون توروخدا فردا برو ماشینتو از پارکینگ بیرو ...

غرور لعنتی نمیذاره اینقدر اذیت میشم کسی بهم حرف بزنه نیش و کنایه بیاد و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چه وفاداره حالا چشمش نزنیم 🤣🤣

نه میخواست چشم بخوره از اونایی که یک ساله دارن حرص میخورن بیچاره چشم می‌خورد 

وای دوست دارم تیکه تیکش کنم😅😅😅قربونت برمم،،،تو تاپیک عید که زدم‌تگت گردم😍💞عید توام مبارک قشنگ‌م ...

اره عزیزم دیدم مرسی گلم 

خرید اشتباه هممون داشتیم

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
ایشالله راه به را عروسیی بشهههه بری وسط قرر بدی فقط و خوش بگذره بهتبه خوشی بپوشی❤️

ممنونم عزیزم الهی آمین انشالله برای شما هم همیشه به شادی و خوشی بگذره 🤍🌼💕

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
اسی من یه لپتاپ گرفتم که الان نیاز ندارم۲سال دیگه احتیاج پیدا میکنم.ولی پشیمونم

پشیمون نباش بنظرم اگه مدلش خوبه که نگهدار اگرنه زودتر بفروش پولاتو جمع کن دوسال دیگه بهترشو بخری

اینجوری چیزا بد نی که کاربردم نداشته باشه دو سوت پوله