یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اهان گرونترین چیز فرانچایز بود که قرار بود باش اقامت بگیریم سه سال پیش یک و نیم میلیارد هزینه کردیم،یک عدد هم وطن بی نا...بی وجدان نگو به نام خودش زده و مارو کرده حامی مالی تا مالیاتاش به نام ما بیاد و ما رسما بدهکار مالیاتی در اروپا شدیم و ریجکت خوردیم.پولمون هم شد یک عدد پیتزا فروشی در بهترین مجتمع تجاری ویلنیوس برای شوهر پریا خانوم که واسمون داشت اقامت می گرفت..پریا خانوم خوش می گذره بی وجدان دزد؟؟