2777
2789
عنوان

دوستانی که رفتن پیش تراپیست میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 87 پست
ن الانم مثل تو دنبال تراپیستم بخاطر کوچیک ترین مسئله دل نگرونم دوماهه میخوام باردار شم نشده دلم اشوب ...

انشاالله خدا خودش حل میکنه برات همه چیزو عزیزم

اگه پیدا کردم حتما بهت میگم ولی  اقدامت به موقع بوده؟

من دختر خالم اقدام میکرد انجام نمیشد ولی بعد با دکتر مشورت کرد روز تخمک گذاری اقدام کرد الان۷ ماهشه🫠

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، در صورتی که در تاپیک شما نظر ندادم،ریپلای نکنید 

الان رفتم سرچ کردم دیدم حق با شماس رکب خوردم من ۱۹ساله دارم مضخرف مینویسم 😂🤦🏻‍♀️مچکرم ازت عزیزم🌷 ...

ممنون که نخوردی منو 😂🌷یسریا اماده ی‌حمله ان اینجوروقتا.

حالا اگه ی‌ مشاور کودک خوبم تو کرج ب‌گوشت خورد بگو بهم

parasoo1989@

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من وسواس تميزي دارم ولي خدا روشكر روي مو حساس نيستم وگرنه با شكمو بودنم ب مشكل ميخوردم

😂😂😂 من زیاد روی مو حساسم 

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، در صورتی که در تاپیک شما نظر ندادم،ریپلای نکنید 

تراپيست متخصص و حرفه اي كه بتوني باهاش ارتباط بگيري قطعاموثر هست و عاليه و بايد براش هزينه كنييكي رو ...

میتونی اسمشو ازش بگیری من ویزیت تلفنی بگیرم

خیلی مهمه که: تراپیستت مورد اعتمادت باشه؟ واقعا بخوای که تغییر کنیتمرکزت روی خودت باشه نه تغییر دیگر ...

شت یعنی تراپیستم جواب نمیده دیگه 

ممنون که نخوردی منو 😂🌷یسریا اماده ی‌حمله ان اینجوروقتا.حالا اگه ی‌ مشاور کودک خوبم تو کرج ب‌گوشت خ ...

خدا خیرت بره اتفاقا ی عمر اشتباه مینوشتم😂

چشم حتما

اخه تنبلی تخمدان دارم نمی تونم روزشو پیدا کنم و این استرس کوفتی نمیزاره

با ماما یا دکتر صحبت کردی؟

دکتر میگه باید ۶ ماه طبیعی اقدام کنی بعد دارو مصرف کنیماما خوب هم پیدا نکردم

خب ۶ ماه شده مگه استرس ب خودت نده عزیزم تو که سنت کمه فعلا وقتم زیاده نگران چی دیگه

شوهرم پسر دوس داره استرسم بیشتر بخاطر اینه چون کار خداعه دست من نیست که

انشاالله که درجه اول سالم باشه 

ولی اگه تحت نظر دکتر باشی میشه اونم کنترل کرد 

ما یه متخصص تو شهرمون داریم با اینکه شهر کوپیکه ولی کلا از شهرای اطراف میان ،حتی چند بارم تو همین سایت اسمشونو اوردن کاربرت ،خاله ی من بعد از ۲تادختر رفت تحت نظر بود سنشم بالا بود پسر اورد اگه خواستی درخواست بده اسمشو برات میفرستم ولی فک نکنم مراجعه غیر حضوری قبول کنه خیلی سرش شلوغه 

کدوم شهری خودت؟

شيراز هست براي كودك و نوجوان تا نهايت سن ٢٠ ٢١ پذيرش ميكنه

سنم میخوره بهش 

اسمشو میگی عزیزدلم؟

شوهرم پسر دوس داره استرسم بیشتر بخاطر اینه چون کار خداعه دست من نیست که

خب اخه تو چرا بايد استرس داشته باشي تو فقط نگهداري ميكني توي بدنت

من تخصصي ندارم تو اين زمينه اما اينجا شنيدم ك ميگن اتفاقا تعيين جنسيت پسر دست پدر هست