2777
2789
گول مجازیو نخور کرد باکرد خوبه ترک با ترک

کردا رو نمیدونم ولی ترکا فقط و فقط با ترکا .اگه یه فارس با پسر ترک ازدواج کنه بدبخت میشه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آواز دهل شنیدن از دور خوش است هر کی شوهر منو ببینه فکر میکنه خیلی آرومه

بلههه. روی اسم شوهر من قسم میخورن. میگن چه شاده چه باحاله چه خوش زبونه. نمیدونن برای زن و بچه هاشون چه ادم ظالمی هست. ربطی به کورد بودنش هم نداره ها. کلا اقایون ایرانی اکثرا همینن.ظاهرو حفظ میکنن پیش بقیه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه من زبونشون دوست دارم😮‍💨

مگه میخوای فقط با زبونشون زندگی کنی و خوشبخت بشی؟ من بقیه رو نمیدونم..ولی خانواده همسر من و همشون،خودشیفتن. سرچ کن بخون خودشیفته ها چه طور ادم هایی هستند و زندگی باهاشون سخته.‌خودشون هم قبول دارن این ویژگیشون رو . زن و بچه و حتی داماد غیر کرد ،خیلی اذیت میشه با این سیستمشون

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من با شوهر ترک مشکلی ندارمولی با مادرشوهر ترک مشکل دارم😭😭😂😂

فک کردی مادرشوهر کرد یالر باهات کاری نداره؟ ازکسایی که ازدواج کردن بپرس همین الان توتاپیکت یکی داره ازتجربش میگه