2777
2789
عنوان

روز عیدی حالم گرفته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 30 پست
بنظرم تو ذهنش نمیتونه جمله رو کامل کنهپیش میاد توی بچه هاحساس نباشیداگه خوب نشد بعد تعطیلات میتونی ن ...

خیلی زود حرف اومد. همه چی مث بلبل میگفت. برام عجیبه.. 

نه خودش درکی نداره ک بپرسم.. به روش نمیارم

هرچی باشه آروم بپرس هیجان داری یا چی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا دختر پر حرفیه. پشت هم حرف میزنه.. حاضر جواب و شیرین زبونه.. اینجوری شده دارم دق میکنم

ببین شاید ترسیده باشه 

به نظرم از خودش بپرس 

فکر نمیکنم مشکل جدی باشه 

بعدا اگر حل نشد ببرش پیش دکتر

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
ببین شاید ترسیده باشه به نظرم از خودش بپرس فکر نمیکنم مشکل جدی باشه بعدا اگر حل نشد ببرش پیش دکتر

خودم میگم شاید چشم خورده.. دارم دیوونه میشم.. چقد مادر بودن سخته

خودم میگم شاید چشم خورده.. دارم دیوونه میشم.. چقد مادر بودن سخته

نگران نباش عزیز سه اسپند دود کن 

به امید خدا چیزی نیست اول باید خودت آروم باشی 

به بچت هم استرس وارد نکن یجوری نپرس یا عکس العمل نشون نده که بیشتر نگران بشه که اتفاق خیلی بدی افتاده

بیشتر ببینید

ی نظرم تا عادتش نشده 

براش سنگین نشده ی دکتر ببرن حتی اگر کله اطرافیان اصرار کردن ک چیز مهمی نیست 

ما اینجا یکی بود اوایل خیلی اعتنا نداشتن ابدی شد براش

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

نگران نباش عزیز سه اسپند دود کن به امید خدا چیزی نیست اول باید خودت آروم باشی به بچت هم استرس وارد ن ...

قربونت ک دلداری میدی. باباش نظامیه هر از گاهی پشت سرش گریه میکنه ولی آرومش میکنم.. با داداشش هم بازی میکنه. خودم مریض بودم تازه خوب شدم.. تحمل چالش جدید اونم تو سال نو ندارم.. برام دعا کن

قربونت ک دلداری میدی. باباش نظامیه هر از گاهی پشت سرش گریه میکنه ولی آرومش میکنم.. با داداشش هم بازی ...

من خیلی احتمال میدم شاید تو خواب یا بیداری ترسیده 

هیچ نگران نباش اصلا انرژی منفی نده 

واست حمد میخونم امید به خدا 

بیشتر ببینید
من خیلی احتمال میدم شاید تو خواب یا بیداری ترسیده هیچ نگران نباش اصلا انرژی منفی نده واست حمد میخونم ...

ممنون عزیزم.. شب نوزدهم هیچیش نبود حتی احیا هم بردمش.. ان شاالله که خیر ببینی

دکتر اطفال یا روان درمان..؟

ن دکترای گفتار درمان و لنگ زبان ی سر ببر ضرری ندارع ک ی نگاه میندازع اگ چیز مهمی نبود بهت میگه برمی‌گردی 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚