2777
2789
عنوان

مهمونی رفتیم شام ندادن بهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 17565 بازدید | 267 پست

فقط میتونم از جانب خودم بگم من بودم شام میدادم بقیه رو نمیدونم

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پس چرا دعوت کردن...می‌دونن که ماه رمضونه مهمونی معمولا افطار و بعد افطار هم شام هست.‌‌..ما دیشب مهمون بدون دعوت داشتیم ساعت ۹شب اومدن شام درست کردیم براشون 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
پس چرا دعوت کردن...می‌دونن که ماه رمضونه مهمونی معمولا افطار و بعد افطار هم شام هست.‌‌..ما دیشب مهمو ...

بهترین جواب👌✨️

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀
دعوت به شام بودین ؟الان گرونی شده خب شما هم شام ندین

بله ما ک خودمون رو ننداختبم خودشون زنگ زدن

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید
خب احتمالا افطاری دعوت کرده بودن که دادن

اخه کجا تا حالا دیدی این مدلی افطار بدن خواهرم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
دعوت کرده بودن برا شام؟

بله

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید
اره ک بد بودهوقتی شام نمیدادن اخه چرا دعوت کردن

همه منتظر شام بودن 😁

بیشتر ببینید