2777
2789
عنوان

اگه دختر داشته باشید اسمشو چی میزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 83 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مها که به اسم پسرمم بیاد، مها،طاها😊

عزیزم یک خانم همیشه استوری هامو میدید و واکنش میداد.بعد چند شب پیش واکنش داد و گفت مجردی یا متاهلی. حالا خودش استوری گذاشته درباره سال جدید. برم بهش تبریک بگم؟ همیشه استوری هامو واکنش میداد

هوش مصنوعی زدم جز اسامی با معنی بد آورد اتفاقا توضیح داد اشتباه تو شعرا استفاده میشه

بعضی اسامی  چند معنی دارن  شاید اینم اینجوریه احتمالا  تو نت و لغت نامه سرچ کن

مثل آرمان  هم معنی غمگین داره  هم آرزو و هدف 

چرا از نظر من اینطور نیست اصلای اسم معمولیه برامخیلیارو دیدم دوست داشتن ولی من حس خاصی ندارم مثل فاط ...

سلیقه ای هست دیگه 

به اندازه ی تمام آدمهای دنیا سلیقه های مختلف وجود داره از نظر من دلارام واقعا قشنگه 

اسم مریم رو خیلی دوست دارم ولی چون اسم خودم مریم هست شاید بزارم میریام یا ماریا

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

آن پریشانی شب‌های دراز و غم دل همه در سایه ی گیسوی نگار آخر شد 😍😍😍😍الهی که با اومدن نگار خانوم ک ...

مرسی عزیزدلم اسم خودم نرگس از کتاب حضرت حافظ اسمم انتخاب کردن خودم هم اسم دخترم رو همینطوری انتخاب کردم مرسی از انرژی خوبت

مرسی عزیزدلم اسم خودم نرگس از کتاب حضرت حافظ اسمم انتخاب کردن خودم هم اسم دخترم رو همینطوری انتخاب ک ...

خواهش میکنم عزیزم 🥰🥰🥰

واقعا قشنگه هم اسم خودت هم دختر عزیزت الهی که نامدار باشه اصلا اسم دختر باید همینطوری باشه شاعرانه عاشقانه لطیف