2777
2789
عنوان

چرا آدمایی که سمتم میان سلیقه‌م نیستن🤔 اخلاقی منظورمه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 29 پست

مرد خوشگذرون فقط به درد دوستی میخوره وگرنه تو زندگی زجرت میده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چراا😂😂 اخه همه خیلی زندگیو جدی گرفتن نمیتونن لذت ببرن از داشته هاشون

هر چیزی متعادلش خوبه مرد زیاد بیخیال باشه تو زندگی اسیبشو تو میبینی اینجور مردی پیرت می‌کنه مرد باید سر هر چیز کوچیک دودوتا چهارتا کنه مخصوصا با این وضعیت اجتماع.اون زیادی جدی نگیرع تو مجبوری تو زندگی به تنهایی مسئولیت زندگیتو به دوش بکشی

باید بری اون مکانشمثلا من دوستام از کتابخونه بندر پیدا کردمچون کتاب دوست داشتم یا بعضیا از ساحل پیدا ...

اهاا فهمیدم مرسیی💜

خدا جونم... در این شب های قدر گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت می‌کنند

یعنی فکر کنی میاد؟🙄😂 چی بود فانتزیت؟😂

نمیدونم برا من که اتفاق افتاد 

یه پسر بداخلاق و گیر و با جذبه میخواستم 

قد بلند و چهارشونه

همیشه فانتزیم قد۱۸۵ بود 

دقیقااا همین شخص با همین قد و هیکل گیرم اومد

یکم حجمش کمتر باشه ولی اره همونطوری😂😂

ی خوش گذرون واقعی تپلم هست  چون واقعا توسفر و فیلم دیدنو واینا خوردن میچسبههه بهترین تفریح خوردنه اونم غذاهای شهرای مختلف روبری امتحان کنی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

هر چیزی متعادلش خوبه مرد زیاد بیخیال باشه تو زندگی اسیبشو تو میبینی اینجور مردی پیرت می‌کنه مرد باید ...

اره درست میگی منم منظورم اونطوری نیستش آدمی که سر همه چی حرص نخوره یا واسه فیت شدن با اطرافیانش خودشو عوض نکنه مهم نباشه براش خودش باشه اینطوری منظورمه

خدا جونم... در این شب های قدر گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت می‌کنند

ی خوش گذرون واقعی تپلم هست چون واقعا توسفر و فیلم دیدنو واینا خوردن میچسبههه بهترین تفریح خوردنه او ...

موافقم😂👍

اگر مردی بیخیال باشه مطمئن باش بیخیال توهم میشه 

اهل سفر و مسافرت بودن با عدم احساس مسولیت خیلی فرق میکنه . مردی که دنبال کار و پول درآوردن یاشع زیاد اهل سفر نیست مگر تو تعطیلات کسی دائم تو مسافرته که پول جیبیشو باباش بده

اره درست میگی منم منظورم اونطوری نیستش آدمی که سر همه چی حرص نخوره یا واسه فیت شدن با اطرافیانش خودش ...

همون متعادل بودن بین ک س خ ل بودنو  ی و ب س بودنه عزیزم همه همینچین شوهری می‌خوان 😃

اگر مردی بیخیال باشه مطمئن باش بیخیال توهم میشه اهل سفر و مسافرت بودن با عدم احساس مسولیت خیلی فرق م ...

اون بیخیال نههه😐😂

زود جوش و عصبی و اهل بحث و دعوا اینا نباشه... از چیزایی که داره لذت ببره

چرا همه جنبه منفیشو دارن میگیرن؟

همون متعادل بودن بین ک س خ ل بودنو ی و ب س بودنه عزیزم همه همینچین شوهری می‌خوان 😃

ای بابا😂

اون بیخیال نههه😐😂زود جوش و عصبی و اهل بحث و دعوا اینا نباشه... از چیزایی که داره لذت ببرهچرا همه ج ...

هیچ پسری آروم نیست رفیق . پسری اگر آروم دیدی و خیلی زیاد خوش خنده بدون فقط میخوان یک چیزیو فراموش کنه