2777
2789
عنوان

شما چقدر قربون صدقه پارتنرتون میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 57 پست
اوایل رابطه نه نباید بگی و شورشو دربیاریاولش از فلانی جان شروع کنمثلا حسین جان ... اینطوری بعدشم ادم ...

اوایل رابطه یعنی چند ماه بعد از شروع رابطه؟🥲

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Sophia 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واای من یبار از دهنم در رفت بهش گفتم پسرم😑😂چون دوسش دارم گفتم اینوبنظرت خیلی زشت شد؟

نه بابا 

من همه چی میگم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

باور کن الان شیش ماه از عقدم میگذره هنوز قربون صدقش نرفتم 

البته تو چت میگم ها ولی حضوری و تلفنی بخوامم اصلاااااا یعنی نمیتونم کلا 

فقط می‌گم قربونت برم و عزیزم و عشقم همین😂🙆🏻‍♀️

اوایل رابطه یعنی چند ماه بعد از شروع رابطه؟🥲

مثلا یکماه اول نگی با همون فلانی جان شروع کنی

اونم اول بذاری ببینی اون میگه یا نه

بعدشم کم کم یه چیزایی بگی

اما دیگه مثل ننه نشی براش لوسش کنی 

انگار که بچته 

مادری نکن ... مثلا بعضیا دیگه شورشو در میارن ادم حالش بهم میخوره ... وای الهی بمیرم برات الهی قربونیت شم ... من نباشم تو باشی و ازین حرفای خاک برسری نزن که فقط خودتو کوچیک میکنی... در حد عشقم و عزیزم و جانم و اینطور چیزا

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
دیروز یه تاپیک بود می‌گفت اینایی که میگن پارتنر دارم با رل فرق داره و اینایی که پارتنر دارن رابطه ج ...

وااا نههه

نمیدونستم رل و پارتنر فرق دارن باهم😐

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Sophia 

دیروز یه تاپیک بود می‌گفت اینایی که میگن پارتنر دارم با رل فرق داره و اینایی که پارتنر دارن رابطه ج ...

چقدر بدم میااااااد 

من ن میگم رل ن میگم پارتنر میگم عشق چون واقعا عاشق همیم قصدمون هم ازدواجه ولی خانواده من فعلا مخالفن تا حالا هیچ حرفی هم از رابطه و اینا نزدیم اصلا بحثشو نمیکنم

واای من یبار از دهنم در رفت بهش گفتم پسرم😑😂چون دوسش دارم گفتم اینوبنظرت خیلی زشت شد؟

خودش چیزی نگفت ؟

منم خیلی دوستدارم بگم پسرم 🤣 میترسم بدش بیاد غرور و حس مردونش خدشه دار شه🤣🤣🤦🏻‍♀️

چقدر بدم میااااااد من ن میگم رل ن میگم پارتنر میگم عشق چون واقعا عاشق همیم قصدمون هم ازدواجه ولی خان ...

به هر حال نامزد و همسرم با هم فرق دارن 

اینا هم واسش اسم گذاشتن که رل اینه پارتنر اینه 😂