2777
2789
عنوان

🔴🔴پشت کنکوریا بیاینننننن🔴🔴تاثیر یازدهم🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 23 پست
بابا ولمون کنید تروخدا اونوقت در حق با دوازدهم ها ظلم میشه مای که رفتیم همشونو امتحان دادیم 🥲🥲شما ...

عزیزم شرط ترمیم دوازدهم شرکت در همه امتحانا هست
چرا فکر میکنی ما خیلی راحتیم؟
شما میتونین 10 تا امتحان دوازدهمو بدین فقط
ما مجبوریم 16 تارو شرکت کنیم
اونم روزی ی خبر میومد بیرون یه بار گفتن فقط یازدهم یه بار گفتن هم یازدهم هم دوازدهم ی بار گفتن فقط دوازدهم 

مگه یه ادم چقد توان داره؟
این همه خبر بیاد بیرون چجوری میشه تمرکز کرد 

جای اینکه بگین شما هم امتحان بدین برین تلاش کنین که یازدهم حذف شه

من هر دوازدهمی ای دیدم میگه پشت کنکوریا هم یازدهم امتحان بدن 

اخه شما به فکر خودتونم نیستین 

16 امتحان در یک ماه یعنی فاجعه یعنی یه روز درمیان شرکت کردن در امتحانات
یعنی یک ماه کامل صرف امتحان نهایی بشه و وقت از دست بره
به اینا فکر کنینننننننن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بابا بیخیال ۶ تا درسه زیست زیست شیمی ک باید کلن برای کنکورتون میخوندید ۴ تا عمومی هم روزی یک ساعت بز ...

خوندن به کنار
شما از شرایط همه خبر دارین؟
16 امتحان باید شرکت کنیم
اجباریه شرکت تو امتحانا نمیشه یکیشو غیبت کنی  یا شرکت نکنی
هزینه شرکت تو امتحانا حداقل 1 و خورده ای میشه
هزینه رفت و امد
هزینه کتاب
اینا رو در نظر بگیرید
از کجا میدونین درس نمیخونیم؟
من کسیم که با رتبه 6900 پشت کنکور مونده
میفهمی چقد دردناکه که به خاطر نداشتن هزینه ازاد دانشگاه نری؟
سکوت در برابر این تصمیم پیش زمینه هزاران تصمیم بدتر رو میسازه
نباید سکوت کنیم و حقمون ضایع بشه

عزیزم شرط ترمیم دوازدهم شرکت در همه امتحانا هست چرا فکر میکنی ما خیلی راحتیم؟شما میتونین 10 تا امتحا ...

این شرایط برای بچه های ما هم هست اونام باید برن ترمیم کنن من خودم ترمیمی ندارم ولی واقعا قبلش خیلی ناعادلانه بود که شما یازدهم رو ندید فقط ما بدیم دیگه برای تراز دهی مجبور بودن این شیش تا درس رو براش شما هم  بزارن الان منی که پارسال همه درس های یازدهم رو دادم نهایی و نمرات خوبی گرفتم با کسی که نخونده بوده الان شیش تا شو میده معدلش با منی که همه رو دادم یکی بشه واقعا ناعادلانه اس ولی دیگه چه میشه کرد از هر طرف نگاه کنی برای همه ناعادلانه اس و این هزینه های که میگی برای ما هم هست انگار ما قراره مجانی آزمون بدیم🥲عزیزم همون مقدار که روی شما فشاره رو ی ماهم فشاره ماهم داریم اذیت میشیم ۴ صبح بیدار بشی تا ۱۱ شب  یه ریز درس بخونی که شب از شدت سردرد خوابت نبره مسلما دوست ندارم حقم ضایع بشه من به خاطر این کنکور ۲۰ کیلو اضافه وزن گرفتم گردن و کمر برام نمونده طی این سه سال عینکی شدم وشماره چشمم به ۳ رسیده رنگ مهمونی جشن خونه خاله عمه دایی رو ندیدم و کل زندگیم یه اتاق کوچیک و یه مشت کتاب بوده مسافرت نرفتم هییییچ کاری عملا نکردم 🥲🥲پس این فشار و سختی برای همه هست نه فقط شما و اگه سخته برای همه سخته ❤️ 

این شرایط برای بچه های ما هم هست اونام باید برن ترمیم کنن من خودم ترمیمی ندارم ولی واقعا قبلش خیلی ن ...

خب دیگه خودتون نمیخواید یازدهم حذف شه
ضمنا ترمیم 6درس هزینش بیشتره یا 16 درس؟
شما اگه بخواین میتونین بعضیاشونو ترمیم نزنین ولی ما باید 16 تارو ترمیم بزنیم این مصوبه از اولشم اشتباه بود
عزیزم این مافیای کنکوره که سود میبره
دانش اموزا فقط منزوی میشن از بابت این قوانین
چرا به فکر خودتون نیستین 

جیب یه عده کتاب و دوره فروش رو پر میکنین که چی؟
ما اگه برای خودمون تلاش نکنیم کسی به فکرمون نیست 

پشت کنکور موندن خیلی سخته امیدوارم تجربش نکنی اونم با رتبه خوب موندن
درک میکنی نتونستم پزشکی ازاد بزنم چون هزینشو نداشتم؟با رتبه8 هزاردوستام رفتن دانشگاه بین المللی
من چون هزینشو نداشتیم با 6900 موندمم...اگه یهویی شهریه هارو نمیبردن بالا میتونستم بزنم

هزار طعنه شنیدم خیلی حسرت کشیدم
هرکی میرسه میگه لابد رتبت خوب نبوده که موندی لابدهیچی قبول نشدی نمیدونن از پس هزینش برنمیایم حتی اگه شبانه روز خودم و کل خانوادم کار کنیم
این مصوبه بیشتر باعث میشه دانش اموزا پشت کنکور بمونن

امیدوارم موفق باشی و به خواستت برسی ❤️❤️✨راستی رتبه ات که خوب بوده چرا قبول نشدی من رتبه ده هزاری دی ...

ممنون همچنین 

دوستای خودم با رتبه بدتر از من قبول شدن ولی پزشکی ازاد و بین الملل
هزینشو نداشتیم حتی وارد نکردم توی انتخاب رشته

فقط ملی هارو زدم

خب دیگه خودتون نمیخواید یازدهم حذف شه ضمنا ترمیم 6درس هزینش بیشتره یا 16 درس؟شما اگه بخواین میتونین ...

عزیزیممم🥺💔انشالله قبول بشی تاپیک قبولیت رو ببینم می‌دونم سخته ولی واقعا کاری از دستمون بر نمیاد ۳۰ روز قبل کنکور دیگه تغییری نداریم بنظرم سعی کن بخونی و خودتو قربانی ندون و بیشتر تلاش کن چون شرایط سخت برای همه هست و اینکه ما یه دور پارسال کلشون رو پول دادیم نهایی دادیم امسال هم شیش تا اونا و کل دوازدهم هم هست ما بیشتر ضرر مالی میکنیم 😂😂به دور از شوخی تلاش کن خودتو درگیر حواشی نکن ❤️❤️

ممنون همچنین دوستای خودم با رتبه بدتر از من قبول شدن ولی پزشکی ازاد و بین المللهزینشو نداشتیم حتی وا ...

من یکی رو میشناسم عین شرایط تو و حتی بدتر یهو زندگیشون از هم پاشید ورشکست شدن و خیلی اتفاق های دیگه حتی پول برق خونوشن رو نداشتن و برقاشونو قطع کردن ولی بدون بهونه داره تلاش میکنه تو تلگرام میگرده برنامه پیدا می‌کنه اونارو اجرا می‌کنه پول کتاب ندارن از تو تلگرام دانلود می‌کنه میخونه ببین و اوضاع خانوادگی خوبی ندارن ولی ببین خودشو قربانی نمیدونه و می‌دونه خودش باید خودش رو نجات بده بجای اینکه بهونه بگیره میدونم‌ سخته منم خیلی اذیت میشم خداییش درکت میکنم و از ته دلم آرزو میکنم حتمااا قبول بشی چون حقته ❤️❤️فقط یه چیزی تو این عید برات معجزه می‌کنه اینه که همه کنکور ها رو طبق شرایط کنکور هر روز بزن هر روز باید آزمون جامع بزنی برات این معجزه می‌کنه تورق سریع هم یادت نره ❤️